BMW GS800 Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alirizabarın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,265

alirizabarın

Ana Kamp
Yer
BURSA NİLÜFER
arkadaşlar bmw gs800 yeni model hakında bilgi edinmek istiyorum mesala yakıtı nedir periyodik bakımları masraflımı veya bu ayarda başka bir marka olabilir endruo olsun şimdiden bilgi paylaşımı için tşk .

Etiketler
Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi

Kullanmadım ancak üzerine oturduğumda heybeti ile etkileyici bir makina olduğunu söyleyebilirim. Benim boyum 187 tabanlarım yere tam bastı 180 olsam topuğum havada kalırdı sanırım. Tipi ve hafifliği ile enduro yeteneği 1200 ve 1000lik makinelere göre daha güçlü. BMW klasiği olarak serviste zaman geçirmeyi seviyorsanız, paranız çoksa almaya değer... Ben servise akesuara değil, benzine ve yola para harcarım diyorsanız Honda Varadero 50 bin km. tık yok :smiley:

dilediğinz motoru bir başka motorla karşılaştırmak için www.bikez.com

murat bey benim boyum 168 ama ben fuarda bındimtabanlarım tam bastı acaba alçak selemı vardı varadero bana çok yüksek geldi bide diyorsun benzin çok yakıyor .bana 1000lik çok o yüzden alçak veyolda bırakmıyacak motor lazım .bilgilendirdiğin için tşk.

alirizabarın' Alıntı:
bana 1000lik çok o yüzden alçak veyolda bırakmıyacak motor lazım.

BMW F650GS

35k68gz.jpg

Gültekin bey siz GS600 mü kullanıyorsunuz nasıl memnunmusunuz .Servisinden memnun olmayanlar var .Birde yakıt meselesi ben GS800 almak istiyorum bu model hakkında bilginiz varsa bana yazarsanız sevinirim.Selamlar.

Merhabalar.

2004 model F650GS kullanıyorum.
Araziye girdiğimiz yok. Genelde İstanbul trafiğinde geçiriyoruz ömrümüzü.
Yazın Trakyayı adım adım gezeriz. Yolları çok düzgün olmayan bölgelerde sıkıntı yaşamayız.
Geçen yaz İstanbul-Denizli yolculuğumuz oldu, sorunsuz ve keyifli günler geçirdik.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/47243-yarim-kalan-turkiye-turu.html

Bu yaz kısmetse, Karadeniz turu planımız var.

3,5 Lt/100 km. uzun yol, 4-4,5 lt/100 km. şehir içi yakıt tüketimi var. 650 cc. bir makinada en az tüketime sahiptir.
Sarf malzemelerini yurtdışından temin edip, bakımını kendim yapıyorum.
Beni aşan konularda ise çok sağlam bir ustam var Hasanpaşa'da. Bitiremediğimiz iş yok sağolsun.
Bu nedenlerle Borusanla tanışmadım, ona muhtaç olmadım henüz.

Sorunsuz, ağzı var dili yok bir makinadır kendileri.
Şehir içinde kıvrak, dışında performanslı bir sürüş sunar.
Arazi kabiliyetinin tatminkar olduğunu söyler işin ustaları. Ben araziye girmedim, fikrim yok.

Tek sorunu titreşim der bazı kullanıcılar. Tek silindirli makinanın titreşim vermesi gayet normaldir.
Ve titreşim hissiyatı görecelidir. Bazılarına dayanılmaz gelirken, bazılarını hiç ilgilendirmez bile.
Şahsen ben, motorumun verdiği titreşime bile aşığım. :smiley:

10.000-13.000 Lira aralığında, 2004-2006 model makinalar bulabilir, yıllarca sorunsuz kulanabilirsiniz.

F800GS Benim de çok hoşuma giden bir motor. Yüksek fiyatı nedeniyle uzun zaman boyunca erişemeyeceğim, ve zaten isteklerime cevap veren en kral makinayı kullandığıma inandığım için çok fazla hayal kurmuyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/34555-2000-2007-bmw-f650gs-teknik-bilgiler-artilar-eksiler.html

Bağlantıya göz atarsanız, F650GS hakkında pek çok bilgiye ulaşırsınız.
F800Gs için kapsamlı bir yazıya rastlarsam, onu da iletirim size.

Gönlünüzdeki arslana ulaşmanız dileğimle...

Saygılarımla.
Gültekin ÖZLÜK

Fuardan bir enstantane

P1060120.jpg

gültekin bey verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .inşallah hayalimdeki motoru alır sizler gibimotor aşığı guruplarla tura çıkarız.herşey için tüm gezen bilir ekibine sevgiler saygılar .

Gültekin bey nasılsınız Bursa Ali Rıza Barın GS800 hakkında sizden bilgi istemiştimGS800 benim boyuma büyük geldi oyurduğum zaman parmak uçları yere değiyor o yüzden vaz geçtim .Şimdi FG650GS almaya karar verdim .Sahibinden.com da 2004 MD bir tane buldum 24000 km de full donanımlı 13 400 TL istiyor sizce normalmi bildiğiniz gibi 2. el motor almak bayağı riskli .Sizden bu motor hakkındabilgi istiyorum .Sizin çevreniz vardır .Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.Selamlar.

Merhabalar. Rahat kullanabileceğiniz bir motor almak en mantıklısı.

Başkasının motoruna fiyat biçmek istemem. Ben geçen hafta satmaya karar verdim, sonradan vaz geçtim.
2004 model, Aksesuarsız, 31000 km.'dedir. istediğim fiyat önce 12000, sonra 11500 Liraydı.
Sıkıntımı aştım, motorun satılık ilanını sildim.
2004 modellerde, bu fiyat aralıklarını gözetin derim. Ama iyi bir makina bulduğunuzda da 300-500 lira için kaçırmayın.
Kolay gelsin, hayırlısı olsun.

BMW 650cc tek silindiri bırakıp, 800 cc ve iki silindire geçmiş, sanırım,hem güç, hem de konfor açısından daha iyi sonuçlar verir bu yeni motor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR