Decathlon çadırı ise yağmur geçirmeme özelliği var mı? Çünkü bölge ülkemizin en çok yağış alan bölgesi sonuçta ve hava durumu her ne kadar iyi görünse de yüksek yerlerde her an her şey değişebiliyor. Bir de rüzgar var tabii.
Benim çadır 3 kişilik, maksimum 4 kişi olursak bence idealdir. Doğa yürüyüşündeki gruplar gibi hareket etmeyeceğiz çünkü. Dediğim gibi çok yer gezmek ve görmek istiyorsak sayıyı maksimum 4'te tutmak idealdir.
Düşünelim, ekstra fikriniz varsa dinlemek isterim. @NesliSuat@suat.kaya553481
Rize'de Ayder-Galerdüzü-Avusor-Gito-Kaçkarlar-Buzul Göllerine ve daha sayamayacağım yerleri gezdim. Artvin'de de Borçka Karagöl - Şavşat ve Arhavi'de Mençuna Şelalesine gittim. Trabzon Uzungöl doğru söylemek gerekirse beğenmedim ama Sümela Manastırı güzeldi.. Karadeniz'de kültür ve doğa gezisi yapayım diyorsanız kesinlikle Rize'nin ve Artvin'in yaylaları-köyleri-mezraları-dağları ve de insanlarını gezin görün derim. @suat.kaya553481@NesliSuat
Tabii ki de Rize'nin yaylalarında konaklayacağım. Gito Yaylası-Pokut Yaylası-Ayder Yaylası-Buzullar'a gideriz ve küçük kaçamaklar ile spontane gelişsin istiyorum.. Onun dışında Borçka'da Karagöl'e kesin gideceğim. Eğer devam etmek isterseniz Arhavi'de Mençuna şelalesine uğrayacağım. Dediğim gibi bölgeyi bildiğim için konum sıkıntısı olmaz @NesliSuat
Gölköy tarafına ben de gidip çadır atmıştım, bu ne tesadüf adaşım. Ama ben pek beğenmedim, kendimi kafeste ki kuş gibi hissettim. Biraz daha özgür olmak biraz daha serseri yaşamak isterim. .. en azından kamp hayatımda
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gölköy tarafına ben de gidip çadır atmıştım, bu ne tesadüf adaşım. Ama ben pek beğenmedim, kendimi kafeste ki kuş gibi hissettim. Biraz daha özgür olmak biraz daha serseri yaşamak isterim. .. en azından kamp hayatımda
Haklısın. Bence çok güzel olur . Artvin e gelemesem bile bu programın Rize ayagında olmak isterim Rize de konaklayacaksan eğer @Mstfylmz
Amacım doğada olmak ve hayranlığıma hayranlık katıp doğayı seyrederken mest olmak .. güzellikler içinde uyuyup uyanmak.. senin amacın ne bilemiyorum.. özgür olmaktan kasıt daha yaban yerlerde olmaksa ben de bunu istiyorum. @suat.kaya553481
Haklısın. Bence çok güzel olur . Artvin e gelemesem bile bu programın Rize ayagında olmak isterim Rize de konaklayacaksan eğer @Mstfylmz
Amacım doğada olmak ve hayranlığıma hayranlık katıp doğayı seyrederken mest olmak .. güzellikler içinde uyuyup uyanmak.. senin amacın ne bilemiyorum.. özgür olmaktan kasıt daha yaban yerlerde olmaksa ben de bunu istiyorum. @suat.kaya553481
Ayrıca, deminden beri bu kadar düzgün cümleler kuran birinin birden bire gönyesinin bu kadar kaydığını görmek şaşırtıcı... Cümlenin başı kalk gidelim diyor, sonuysa....
Ayrıca, deminden beri bu kadar düzgün cümleler kuran birinin birden bire gönyesinin bu kadar kaydığını görmek şaşırtıcı... Cümlenin başı kalk gidelim diyor, sonuysa....
Adam, kız mesaj yazdıktan yarım saat sonra üye olur.. Sadece buraya mesaj atar.. Bu arada profil güzelleştikçe güzelleşir, çiçek gibi yapılır... Oysa ki kendisi, seviyesi tavan yapmış bir beyfendidir... Seviyorum sizi ve sizin gibileri..