Bodrum Tavsiye Kamp Alanları Ve Çevresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukkiraz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,831
bende de çadır var fresh & black . Ben de kamp arkadaşı arıyorum. Var mı başka irtibata geçen birileri ? birkaç kişi olsak daha eğlenceli olur bence.
Decathlon çadırı ise yağmur geçirmeme özelliği var mı? Çünkü bölge ülkemizin en çok yağış alan bölgesi sonuçta ve hava durumu her ne kadar iyi görünse de yüksek yerlerde her an her şey değişebiliyor. Bir de rüzgar var tabii.
Benim çadır 3 kişilik, maksimum 4 kişi olursak bence idealdir. Doğa yürüyüşündeki gruplar gibi hareket etmeyeceğiz çünkü. Dediğim gibi çok yer gezmek ve görmek istiyorsak sayıyı maksimum 4'te tutmak idealdir.
Düşünelim, ekstra fikriniz varsa dinlemek isterim.
@NesliSuat @suat.kaya553481

Etiketler
kamp
Rize'de Ayder-Galerdüzü-Avusor-Gito-Kaçkarlar-Buzul Göllerine ve daha sayamayacağım yerleri gezdim. Artvin'de de Borçka Karagöl - Şavşat ve Arhavi'de Mençuna Şelalesine gittim. Trabzon Uzungöl doğru söylemek gerekirse beğenmedim ama Sümela Manastırı güzeldi.. Karadeniz'de kültür ve doğa gezisi yapayım diyorsanız kesinlikle Rize'nin ve Artvin'in yaylaları-köyleri-mezraları-dağları ve de insanlarını gezin görün derim.
@suat.kaya553481 @NesliSuat
Trabzon Uzungöl e veSümela Manastırı na ben de gittim ama gidip görüp dönmek şeklindeydi. Şuan hayal ettiğim tam bir doğa turu..

Haklısın. Bence çok güzel olur . Artvin e gelemesem bile bu programın Rize ayagında olmak isterim Rize de konaklayacaksan eğer @Mstfylmz

Haklısın. Bence çok güzel olur . Artvin e gelemesem bile bu programın Rize ayagında olmak isterim Rize de konaklayacaksan eğer @Mstfylmz
Tabii ki de Rize'nin yaylalarında konaklayacağım. Gito Yaylası-Pokut Yaylası-Ayder Yaylası-Buzullar'a gideriz ve küçük kaçamaklar ile spontane gelişsin istiyorum.. Onun dışında Borçka'da Karagöl'e kesin gideceğim. Eğer devam etmek isterseniz Arhavi'de Mençuna şelalesine uğrayacağım. Dediğim gibi bölgeyi bildiğim için konum sıkıntısı olmaz @NesliSuat

Gölköy tarafına ben de gidip çadır atmıştım, bu ne tesadüf adaşım. Ama ben pek beğenmedim, kendimi kafeste ki kuş gibi hissettim. Biraz daha özgür olmak biraz daha serseri yaşamak isterim. .. en azından kamp hayatımda ;)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gölköy tarafına ben de gidip çadır atmıştım, bu ne tesadüf adaşım. Ama ben pek beğenmedim, kendimi kafeste ki kuş gibi hissettim. Biraz daha özgür olmak biraz daha serseri yaşamak isterim. .. en azından kamp hayatımda ;)

Amacım doğada olmak ve hayranlığıma hayranlık katıp doğayı seyrederken mest olmak .. güzellikler içinde uyuyup uyanmak.. senin amacın ne bilemiyorum.. özgür olmaktan kasıt daha yaban yerlerde olmaksa ben de bunu istiyorum. @suat.kaya553481

Amacım doğada olmak ve hayranlığıma hayranlık katıp doğayı seyrederken mest olmak .. güzellikler içinde uyuyup uyanmak.. senin amacın ne bilemiyorum.. özgür olmaktan kasıt daha yaban yerlerde olmaksa ben de bunu istiyorum. @suat.kaya553481
Duygularıma tercüman oluyorsunuz. ..

Ayrıca, deminden beri bu kadar düzgün cümleler kuran birinin birden bire gönyesinin bu kadar kaydığını görmek şaşırtıcı... Cümlenin başı kalk gidelim diyor, sonuysa.... ;)

Ayrıca, deminden beri bu kadar düzgün cümleler kuran birinin birden bire gönyesinin bu kadar kaydığını görmek şaşırtıcı... Cümlenin başı kalk gidelim diyor, sonuysa.... ;)
Bence 'siz' bu ortamı terk edin. Ne amaçla burada olduğunuzu kanıtladınız zaten. Arayışınıza başka ortamlarda devam edin..
Seviyesiz. @suat.kaya553481

Adam, kız mesaj yazdıktan yarım saat sonra üye olur.. Sadece buraya mesaj atar.. Bu arada profil güzelleştikçe güzelleşir, çiçek gibi yapılır... Oysa ki kendisi, seviyesi tavan yapmış bir beyfendidir... Seviyorum sizi ve sizin gibileri.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.