Bodrum'da Dalış.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acdsee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,919

acdsee

Ana Kamp
Yer
Adana
Web
acdsee.deviantart.com
Selamlar,

Öncelikle dalış eğitimimi ve dalış tecrübelerimi anlatayım istiyorum. Adana Çukurova Sualtı İht. Klb. 'nde 2008 de tek yıldız Cmas balıkadam belgemi aldım. Daha sonrasında yine klubumle o yaz 8 dalıs gerceklestırdm. Gectıgımız 2009 yazı ıse askerde oldugmdan dalıs fırsatı bulamadım. Bu yaz 2010'da Tasucu/Tisan Dana Adası mevkiinde gecen hafta 2 dalış gerçekleştirdim.

Sorum su olacak 7-15 Agustos arasında Bodrum'da olacagım. Ve bu tarıhler arasında Bodrum'da ımkan olursa dalıs yapmak ıstıyorum. Ama kesınlıkle ve kesınlıkle tatıl koylerınde ya da turizm bolgelerınde kurulmus olan tamamen para uzerıne ısletılen merkezlerle dusunmuyorum.

Daha önceden bu mevkilerde dalış yapmış arkadaslar tecrubelerını ve varsa ordakı ulasabılecegım tanıdıklarını dostlarını bıldırırlerse sevınırım.

İyi gunler.

Etiketler
Ynt: Bodrum'da Dalış.

Selam Aykut bey.
İİsteğinizi anlıyorum ve katılıyorum. Ama Türkiye'de böyle bir yer bulmak hatta dünyada bence çok zor. İnanın aynı teknede 2-3 sertifikalı dalıcı ve 8-10 tane turist deneme dalışı yapanlarla dalış yapmaktan artık dalışdan soğudum. Adı geçen en iyi dalış noktasına bile gitseniz durum aynı. Bütün dalış okulları yeterince para kazanamamaktan dertliler ve mecburen turistlere ağırlık vermek zorunda olduklarından bahsediyor ya da ben öyle anlıyorum. En güzeli 4-5 arkadaş bir olup dalış kulübünü ayarlayıp ben şuralara buralara dalış yapmak istiyorum demek.
Bodrum da birkaç sonradan batırılmış gemi ile uçak var. Genelde oralara götürüyor dalış okulları.

acdsee' Alıntı:
Selamlar,

Öncelikle dalış eğitimimi ve dalış tecrübelerimi anlatayım istiyorum. Adana Çukurova Sualtı İht. Klb. 'nde 2008 de tek yıldız Cmas balıkadam belgemi aldım. Daha sonrasında yine klubumle o yaz 8 dalıs gerceklestırdm. Gectıgımız 2009 yazı ıse askerde oldugmdan dalıs fırsatı bulamadım. Bu yaz 2010'da Tasucu/Tisan Dana Adası mevkiinde gecen hafta 2 dalış gerçekleştirdim.

Sorum su olacak 7-15 Agustos arasında Bodrum'da olacagım. Ve bu tarıhler arasında Bodrum'da ımkan olursa dalıs yapmak ıstıyorum. Ama kesınlıkle ve kesınlıkle tatıl koylerınde ya da turizm bolgelerınde kurulmus olan tamamen para uzerıne ısletılen merkezlerle dusunmuyorum.

Daha önceden bu mevkilerde dalış yapmış arkadaslar tecrubelerını ve varsa ordakı ulasabılecegım tanıdıklarını dostlarını bıldırırlerse sevınırım.

İyi gunler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR