KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dostum aman kedine dikkat et! görüntülerden oldukça zor şartlarda olduğun anlaşılıyor!!!!! Bu gidişle tüm gezen-yiyenbilir ekibi olarak yanına geçmiş olsuna geleceğiz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Murat arkadaşım ben çok önceden ayırttım yerimi o zindanda af çıkarda beni salarlarsa sıra senindir.
ama koğuşta cam kenarı Birden abim tarafından bana çok önceden rezerve edildi bile
Birden Abi sürgün falan deme lütfen ben Ankara'dan fena oluyorum bak,
havalar zaten çok soğuk ve kuru ayaz var .... ;D ;D ;D bir de üstüne depremler oluyor ...
Ankara'da toplu ulaşımın kısaltması EGO idi. Yani Erken Gelen Oturur.
Buraya benden önce yazmış olmalıydın bana göre değil mi Birden ağabey .?
forumda Birden abinin ilk yazdığı sürgün konusunu takip etmedin sanırım Murat.
Birden abi yeri ayırdı diyorum.
Erken gelen oturur diyorsan geç kaldın derim sana
Birden Abi sürgün falan deme lütfen ben Ankara'dan fena oluyorum bak,
havalar zaten çok soğuk ve kuru ayaz var .... ;D ;D ;D bir de üstüne depremler oluyor ...
forumda Birden abinin ilk yazdığı sürgün konusunu takip etmedin sanırım Murat.
Birden abi yeri ayırdı diyorum.
Erken gelen oturur diyorsan geç kaldın derim sana
Yaww sen ne suç işledin dee seni bu sürgüne gönderdiler, söyle de ben de o suçu işleyeyim... Sıra mıra, EGO, MEGO dinlememmmm. sürgündeki o zindan benimdirrr... nitekim ne demişlerrr, Lady is first... Hadi ordan, o İngilizlere özgü bişi diyorsanız o halde BAYANLAR ÖNDENNN... Yok bu yöntem işlemiyorsa o halde gazi olayım geleyim, gazilere de öncelik var heryerde... Bu da uygun degilse hamilelik şansını deneriz bir de... hamile olunca "kucağında çocuklu" olma şansını da elde etmiş oluyoruz bir yerdeee