Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,335

Transporter

Kamp III
Yer
izmit
teşekkürler Haşmet bey..Sürgün hayatı işte . ;) Paylaşalım diyoruz arkadaşlarımızla .bi şekilde geçecek günler :D

PC260037.jpg

Balıkçı dostlar edindik,denizden ne çıkarsa bahtımıza atıyoruz mangala.

PC260054.jpg

Erken inen akşamlarda paylaşıyoruz hayatı gazete kagıdı serilmiş bir çilingir sofrasında.

PC260042.jpg

PC260055.jpg

PC260053.jpg

Etiketler

Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

Dostum aman kedine dikkat et! görüntülerden oldukça zor şartlarda olduğun anlaşılıyor!!!!! :D :D :D :D Bu gidişle tüm gezen-yiyenbilir ekibi olarak yanına geçmiş olsuna geleceğiz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

TezMertek' Alıntı:
Zindan da boş yer var mı.? Sap saman çaput üzerinde de uyumaya razıyım.!

Murat arkadaşım ben çok önceden ayırttım yerimi o zindanda ;) af çıkarda beni salarlarsa sıra senindir.
ama koğuşta cam kenarı Birden abim tarafından bana çok önceden rezerve edildi bile:smiley:

Cıkkkkk,

Ankara'da toplu ulaşımın kısaltması EGO idi. Yani Erken Gelen Oturur.
Buraya benden önce yazmış olmalıydın bana göre değil mi Birden ağabey .?

Birden Abi sürgün falan deme lütfen ben Ankara'dan fena oluyorum bak,
havalar zaten çok soğuk ve kuru ayaz var .... ;D ;D ;D bir de üstüne depremler oluyor ... :eek:

Ankara'da toplu ulaşımın kısaltması EGO idi. Yani Erken Gelen Oturur.
Buraya benden önce yazmış olmalıydın bana göre değil mi Birden ağabey .?

forumda Birden abinin ilk yazdığı sürgün konusunu takip etmedin sanırım Murat.
Birden abi yeri ayırdı diyorum.
Erken gelen oturur diyorsan geç kaldın derim sana;)

ceranus' Alıntı:
Birden Abi sürgün falan deme lütfen ben Ankara'dan fena oluyorum bak,
havalar zaten çok soğuk ve kuru ayaz var .... ;D ;D ;D bir de üstüne depremler oluyor ... :eek:

itiraf.com'dan deprem için yapılmış bir itiraf.

FarklıBişey, Kadın ,

Telviye Teyze

Bayram sabahı Ankara da meydana gelen depreme annemin yorumu; "Allah'ım etler ne kadar tazeyse, hala seyiriyor!"

doğuşlu' Alıntı:
forumda Birden abinin ilk yazdığı sürgün konusunu takip etmedin sanırım Murat.
Birden abi yeri ayırdı diyorum.
Erken gelen oturur diyorsan geç kaldın derim sana;)

Sürgün konulu başlığın linki ne.? Moderatör arkadaşlardan rica edeyim de sizin mesajınızın önüne benim isteğimi yazsınlar. ;D

Arkadaşlar kavgaya gerek yok, Bodrum'da herkese yetecek kadar zindan var :D :D :D

Tabii tabii neden olmasın.

Ocak ortası ya da sonu Gezenbilir Zindan Günü tertipleyelim diyorum Bodrum da.

Ne diyorsunuz arkadaşlar var mı o kadar çadır kuracak yer avluda ya da bahçede .??

oyyyy oyyyyyy halikarnas balıkçısıı olmuşsun sen ayol... :D :p kader işteeee, çekecen zaaaarr :D

Yaww sen ne suç işledin dee seni bu sürgüne gönderdiler, söyle de ben de o suçu işleyeyim... Sıra mıra, EGO, MEGO dinlememmmm. sürgündeki o zindan benimdirrr... nitekim ne demişlerrr, Lady is first... Hadi ordan, o İngilizlere özgü bişi diyorsanız o halde BAYANLAR ÖNDENNN... Yok bu yöntem işlemiyorsa o halde gazi olayım geleyim, gazilere de öncelik var heryerde... Bu da uygun degilse hamilelik şansını deneriz bir de... hamile olunca "kucağında çocuklu" olma şansını da elde etmiş oluyoruz bir yerdeee

ARKAYA DOĞRU İLERLEYİNNNNN BEYLERRRRRRRR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR