Bodrum'dan Sevgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,325
Ynt: Bodrum'dan Sevgiler

yaw git gide gençleşiyorsun......suyundan mı, havasından mı, balığındanmıdır nedir anlamadım ama bodrum yaradı sana...özlettin kendini, geldiğinde görüşelim.

Etiketler

K
KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
bırden bey anlaşılan deniz ürünlerine bayılıyorsunuz...al benden de o kadar...hani derler ya denizden babamda çıksa yerım..aynen...

Kamer hanım mecburiyetten. :..Mahrumiyet bölgesi burası..Balık dışında fazla bir alternatif yok ,sübye ile ahtapotu saymazsak tabi

Felice' Alıntı:
yaw git gide gençleşiyorsun......suyundan mı, havasından mı, balığındanmıdır nedir anlamadım ama bodrum yaradı sana...özlettin kendini, geldiğinde görüşelim.

Eyvallah..Ne bileyim banada öyle geliyor,kendimi iyi hissediyorum,birazda dikkat edip spor yapıyorum..Eee sezona hazırlık aşamasındayız nede olsa.. ..Evet bi akşam oturmamız lazım konular birikti..

Muhteşem resimler ve sade anlatımınız için teşekkürler resimlerinizin ve çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyoruz.

teşekkürler..ama benim bodrum maceram kış sezonuna girdi.. ..yazın inşallah..

Birden Abicim, bu yavru devecik senin tesistemi büyüyor ?

VAy be 12 Ocak 2008 - 12 Mayıs 2008'e kadar Bodrum ilçe jandarmada çavuştuk. Aynı tarih aralığında böyle güzel fotoğrafları görmek hoş. Biz cendermede takılırken siz de sürgün yemişsiniz ))

Mezzy' Alıntı:
VAy be 12 Ocak 2008 - 12 Mayıs 2008'e kadar Bodrum ilçe jandarmada çavuştuk. Aynı tarih aralığında böyle güzel fotoğrafları görmek hoş. Biz cendermede takılırken siz de sürgün yemişsiniz ))

Neyseki kurtuldum..

1den Bey sizden resimler ve çalışmalarınız hakkında bilgi almak istiyoruz bu kadar fazla bekletme bizi.

Yücel kardeşim Bodrum macerası sezona girdi şimdi farklı taraflardayım en kısa zaman da o tarafla ilgili bir topic açacagım ..sevgiler