Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,271
Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Murat'ım hazırlıklar tamam malzemeler gümrükten geçmiş istanbulda haftasına kalmaz görürsün kim tutar bizi. Bu sene alabalık yemeye doyacaksınız.

Etiketler

Arkadaşlar çok uzun süredir planladığımız yedigöller proğramına işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok büyük ihtimalle katılamayacağım.Katılamayacağım derken ne derece üzgün olduğumu tahmin edemessiniz.Uzun bir süreden bu yana durgun olan otomotiv sektörü ÖTV indirimiyle ciddi şekilde hareketlendi.Fakat bunun yanında bir çok proğramımıda ertelememe sebep oldu.Yediğöller için 1 yıl beklemem gerekecek TDF eğitimi için 1 yıl beklemem gerekecek çok şey kaybediyorum yaaaaaaa.

2.Murat sende telaşe etme canımız sıkıldılkça bacaklı yaylaya çıkarız önce iş gezme nasıl olsa olur.

mezeci_67' Alıntı:
2.Murat bunlardanmı bahsediyorsun.
adnan abi aynen onlardan bahsediyorum seni onlar yüzünden kimseye kaptırmam kimse kusura bakmasın

sayın müdürüm senin gelemiyeciğinden dolayı çok üzüldüm ne yap ne et gelmeye çalış çok şeyler kaçırabilirsin ama gelemesende alabalıkları yerken aklımızda olacaksın

Adna abi hangi tarihlerde yedi göllerde olacaksınız. Belki misafiriniz olabiliriz...

eveeetttt kalabalık bi misafir ekibi gelebilir adnan abi size

Merhaba Özkan Akar, 20-21-22 Şubat 2009 ve 21-22 Mart 2009 tarihlerinde Sarıalan Yaylasında kamp etkinliğimiz oldu, ilkinde Gezenbilir 1. Kış Kampı Etkinliğimizi yaklaşık 150 kişilik bir katılım ile gerçekleştirdik. ikincisin de küçük bir grup olarak o bölgeye bir kere daha gittik. Bölge hakkında verdiğiniz ayrıntılara teşekkür ederim. Anlatımıznızda söylediğiniz gibi gerçekten çok güzel olan Sarıalan Yaylasının tüm arkadaşlarımız tarafından görülmesini öneriyorum bende, hatta kar henüz bitmeden acele etmelerini diliyorum.

selamlar sızlerı tanımıyorum ama yorum yapmadanda gecemedım erkan ısmım kadıkoy goztepede oturuyorum gercekten muhtesemsınız sızı tebrık edıyorum orda degıldım ama fotograflardan ordaymısım gıbı hıssettım ...
sızı ve ekıbınızı tebrık edıyorum ...vıdeoları ve baska resımlerı beklıyorum isallah bır gun bende katılabılırım ..............
saygılar ...

Erkan bey,

Teşekkür ederiz. Biz de sizi aramızda görmek isteriz. Yeni programları etkinlikler bölümünde duyuruyoruz.
Selamlar
Efe

Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş,tebrikler.Bizde kar üzerinde kamp düşündük arkadaşlarımla fakat henüz lada niva mızı alamadık,alınca böyle etkinliklerde aranızda olmayı dilerim arkadaşlarımla....

Siz bakmayın filmdeki offroad sahnelerine. Aslında bizim hedefimiz kamp-trekking ve biraz da dağcılık. Bu etkinliğe 2*araçla gelen arkadaşımız da vardı. Kar lastiği yeterli oldu. Amaç kamp yerine mümkün olduğunca yaklaşıp emniyetli şekilde arabayı bırakmak. Gerçi kış kampları artık seneye devam edecek. Yaz kampları da olacak. Siteden takip ederseniz sizi de aramızda görmek isteriz.
Selamlar