Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,216
Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Murat'ım hazırlıklar tamam malzemeler gümrükten geçmiş istanbulda haftasına kalmaz görürsün kim tutar bizi. Bu sene alabalık yemeye doyacaksınız.

Etiketler

Arkadaşlar çok uzun süredir planladığımız yedigöller proğramına işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok büyük ihtimalle katılamayacağım.Katılamayacağım derken ne derece üzgün olduğumu tahmin edemessiniz.Uzun bir süreden bu yana durgun olan otomotiv sektörü ÖTV indirimiyle ciddi şekilde hareketlendi.Fakat bunun yanında bir çok proğramımıda ertelememe sebep oldu.Yediğöller için 1 yıl beklemem gerekecek TDF eğitimi için 1 yıl beklemem gerekecek çok şey kaybediyorum yaaaaaaa.

2.Murat sende telaşe etme canımız sıkıldılkça bacaklı yaylaya çıkarız önce iş gezme nasıl olsa olur.

COMPETUS' Alıntı:
Arkadaşlar çok uzun süredir planladığımız yedigöller proğramına işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok büyük ihtimalle katılamayacağım.Katılamayacağım derken ne derece üzgün olduğumu tahmin edemessiniz.Uzun bir süreden bu yana durgun olan otomotiv sektörü ÖTV indirimiyle ciddi şekilde hareketlendi.Fakat bunun yanında bir çok proğramımıda ertelememe sebep oldu.Yediğöller için 1 yıl beklemem gerekecek TDF eğitimi için 1 yıl beklemem gerekecek çok şey kaybediyorum yaaaaaaa.
sayın müdürüm senin gelemiyeciğinden dolayı çok üzüldüm ne yap ne et gelmeye çalış çok şeyler kaçırabilirsin ama gelemesende alabalıkları yerken aklımızda olacaksın

Adna abi hangi tarihlerde yedi göllerde olacaksınız. Belki misafiriniz olabiliriz...

eveeetttt kalabalık bi misafir ekibi gelebilir :D adnan abi size :D

Merhaba Özkan Akar, 20-21-22 Şubat 2009 ve 21-22 Mart 2009 tarihlerinde Sarıalan Yaylasında kamp etkinliğimiz oldu, ilkinde Gezenbilir 1. Kış Kampı Etkinliğimizi yaklaşık 150 kişilik bir katılım ile gerçekleştirdik. ikincisin de küçük bir grup olarak o bölgeye bir kere daha gittik. Bölge hakkında verdiğiniz ayrıntılara teşekkür ederim. Anlatımıznızda söylediğiniz gibi gerçekten çok güzel olan Sarıalan Yaylasının tüm arkadaşlarımız tarafından görülmesini öneriyorum bende, hatta kar henüz bitmeden acele etmelerini diliyorum.

ozkanakar' Alıntı:
Özellikle Ankara'dan gelenler için çok iyi bir güzergah olan Aladağ'lar için bende birşeyler yazmak istedim.Gerede'ye girer girmez Kartalkaya yol tabelasını izleyerek , Dörtdivan ilçesinin içinden çok da dik olmayan bu yolda 28 kilometre gitikden sonra Sarıalan yaylasına geliyorsunuz.Bu arada yol geçen sene asfaltlandı ve iyi durumda...Yolun solundan devam edip 4 km. yukarı giderseniz Kartalkaya kayak merkezi ve oteller bölgesine ulaşmış olursunuz.Sağ tarafa devam ettikten birkaç kilometre sonra Sarıalan yaylası muhteşem manzarası ile önünüzdedir artık.Sarıalan yaylasından sağa ayrılan yola döndüğünüzde yaklaşık 2 kilometre içerde Saraycık gölü ve yaylası vardır.İl özel idareye ait bir misafirhane mevcuttur.Sarıalan yaylasında birkaç tane pansiyon mevcuttur.Sarıalan yaylası bittiğinde direkt giderseniz İstanbul -Ankara karayolu Çaydurt mevkiine inmiş olursunuz ki bu mesafe 16 kilometredir.Yayla bitiminden sola devam eden toprak yol sizi Aladağlara götürür.Takribi 3-4 kilometre sonra Özcan Alabalık isminde küçük bir dinlenme ve alabalık tesisleri vardır.Burada ahşapdan yapılma pansiyonda konaklayabilir,yemek yiyebilir ve nefis çay içebilirsiniz.(Sarıalan yaylasından veya Aladağlar yönünden gelirken ayrılan yol ayrımlarında bu Özcan alabalık levhaları size yardımcı olur :smiley:) ) 8 kilometre daha yol aldığınızda sizi Aladağlar Göleti karşılar...Tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir yapay göldür.Çevresindeki çamlıklarda kamp yapabilirsiniz.2 kilometre daha yol aldığınızda Gençlik ve Spor müdürlüğünün misafirhanesini ve ardından izcilik evlerini görebilirsiniz...Yine burada yeniden asfalta çıkarsınız.Sola devam eden yol Bolu iline bağlı,Seben ve Kıbrıscık ilçelerine,sağa doğru giderseniz takribi 12 kilometre sonra Doğa harikası Milli park Gölcük'e varmış olursunuz.Gölün etrafında bir tur atmadan sakın Bolu il merkezine inmeyin derim.....Bolu il merkezine kalan mesafe 17 kilometredir....Bu benim sürekli gittiğim güzel bir parkurdur....İsterseniz bu yolculuğa tersdende başlayabilirsiniz....Selamlar :smiley:

selamlar sızlerı tanımıyorum ama yorum yapmadanda gecemedım erkan ısmım kadıkoy goztepede oturuyorum gercekten muhtesemsınız sızı tebrık edıyorum orda degıldım ama fotograflardan ordaymısım gıbı hıssettım ...
sızı ve ekıbınızı tebrık edıyorum ...vıdeoları ve baska resımlerı beklıyorum isallah bır gun bende katılabılırım ..............
saygılar ...

TOPCUERKAN' Alıntı:
selamlar sızlerı tanımıyorum ama yorum yapmadanda gecemedım erkan ısmım kadıkoy goztepede oturuyorum gercekten muhtesemsınız sızı tebrık edıyorum orda degıldım ama fotograflardan ordaymısım gıbı hıssettım ...
sızı ve ekıbınızı tebrık edıyorum ...vıdeoları ve baska resımlerı beklıyorum isallah bır gun bende katılabılırım ..............
saygılar ...

Erkan bey,

Teşekkür ederiz. Biz de sizi aramızda görmek isteriz. Yeni programları etkinlikler bölümünde duyuruyoruz.
Selamlar
Efe

Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş,tebrikler.Bizde kar üzerinde kamp düşündük arkadaşlarımla fakat henüz lada niva mızı alamadık,alınca böyle etkinliklerde aranızda olmayı dilerim arkadaşlarımla....

Siz bakmayın filmdeki offroad sahnelerine. Aslında bizim hedefimiz kamp-trekking ve biraz da dağcılık. Bu etkinliğe 2*araçla gelen arkadaşımız da vardı. Kar lastiği yeterli oldu. Amaç kamp yerine mümkün olduğunca yaklaşıp emniyetli şekilde arabayı bırakmak. Gerçi kış kampları artık seneye devam edecek. Yaz kampları da olacak. Siteden takip ederseniz sizi de aramızda görmek isteriz.
Selamlar

farmacc' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş,tebrikler.Bizde kar üzerinde kamp düşündük arkadaşlarımla fakat henüz lada niva mızı alamadık,alınca böyle etkinliklerde aranızda olmayı dilerim arkadaşlarımla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR