Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,316
Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

günaydın efe abi bakıyorum ne bi yorgunluk var nede enerjin bitmiş gelir gelmez fotoları eklemişsin ben eve varış sıcacık bi duş yemek ve malzemeleri açma işi derken enerjimin son damlasınıda harcadım gibi geldi. maşallah maşallah:D

bu arada bişeyi düzeltmezk istiyorum pazarsabahı yaptıgımız yürüyüş 4.6km tırmanış ve iniş 5.05 idi yani toplam 10.01 :D atlamayalım lütfen o son 5- 10 mtrelerimizi :D

Etiketler

Evet arkadaşlar zirvnin yüksekliği düşük gelebilir ama.. Çok zorlu bir çıkıştı.. 1500 metreden sonra kar kalınlığı 2-2,5 metreye ulaştı...1580 metrede kar kalınlığı 3-3,5 metreydi....O anların kareleri varmı bilmiyorum ama zirveye yaklaştığımız son 50 metrenin zorluk derecesi kırmızıydı (ne demekse) sık ağaçlık olması yön tayini ve zirveyi farketmemizi güçleştirdi..Yanımızda GPS olmasa büyük ihtimal kaybolacaktık..Zirve ulaştığımız da tipi başladı...İniş esnasında 1450 metreye kadar devam etti...Anlatacak çok şey varma.... İnşallah fotolar ve videolar bize tercüman olur...

bende çok teşekkür ederim herkese çadır arkadaşım seldaya benim gibi bi uyurgezerle aynı çadırı paylaşma cesareti gözterdiği için ertürke teşekkür ederim yol boyu çok güzel sohbetlei için -hoş dönüşte ne kadar yorgunluktan ve üşümekten sohbet durumumuz biraz azaldıysada- adnan abiye teşekkürler bize kahvaltıya ve tırmanışa yetiştiği için :D efe abi ve muratada o güzel sohbetlerinden ve bize verdikleri keyifli birliktelik için teşekkürler:D

ben dedim ya ertürk o aon 0,5 metreyi atlamayalım diye çünkü varya onzorlukta o metreler çok önemliydi benim için :D

Bir daha topla bakayım!!!!

cidowsky' Alıntı:
günaydın efe abi bakıyorum ne bi yorgunluk var nede enerjin bitmiş gelir gelmez fotoları eklemişsin ben eve varış sıcacık bi duş yemek ve malzemeleri açma işi derken enerjimin son damlasınıda harcadım gibi geldi. maşallah maşallah:D

bu arada bişeyi düzeltmezk istiyorum pazarsabahı yaptıgımız yürüyüş 4.6km tırmanış ve iniş 5.05 idi yani toplam 10.01 :D atlamayalım lütfen o son 5- 10 mtrelerimizi :D

tek üzüntüm çukurören yolunda gördüğüm bir sürü çiğdem toplama haylim suya düştü :D

tamam topladım tekrar ama o 5 metre bile önemli :D

Mükemmel bir etkinlik,mükemmel bir ekip,mükemmel bir son kış kampı.Sizlerle birlikte olmak inanın çok güzeldi.İnanılmaz derecede keyf aldım.Harika bir kamp yerinden sonra bir o kadar güzel tırmanış rotası ve 1.620 zirve.
Bu güzel anları bu güzel insanlarla yaşadığımiçin hepinize teşekkür ederim.Dostluğumuzun ve arkadaşlağımızın dahada pekiştiği bu etkinlikte daha nice zirveler bizleri bekliyor.Gün içerisinde resimleri göndereceğim.

Etkinliğin 2. günü yani pazar günü sabah 07:30 da ordaydım ateş yanıyordu yanımda ne olur olmaz diye yakacak odun getirimiştim bizim canavar ekip yakacak işini halletmiş gerek kalmadı. Çok güzel bir sabah kahvaltısının ardından 4.6 km bir yürüyüş yaptık bu yürüyüşün ardından çadırlar toplandı her kes birbirine baktı sonra hep birlikte gözler sabah yürüyüş yaparken gördüğümüz zirveye odaklandı. Dönüş yolunda yoldan içeri kapalı yayla yoluna arabaları parkettik ve azimle yol boyunca bize eşlik eden 2 adet can dostu kuçu ile zirveye çıktık çok güzel bir etkinlik oldu arkalaşlara etkinliğin 1. günü akşam üstü beni arayıp 2.günde etkinliğe katılmamı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum . Birlikte nice zirvelere

Bir kaç resimde benim cep telefonundan. Sabahın köründe yola çıktığım için 05:45 fotoğraf makinasını yanıma almamışım. (işin dorusu unuttum.)

03152009.jpg

03152009(003).jpg

Zirve yolundaki bubi tuzakları bastığınızda ayağınızın altındaki kar anında çöküyor ve bir çukur ne görsem çukurun içinde çam ağacının dalları yani çam ağacı komple karın altında 2. 2.5 metre kadar bir kar kalınlığı işte bir çok kez ayak kapan çukurlardan biri çam ağacının dalları çukurun içinde gözüküyor resmi büyütünce daha iyi belli oluyor.

03152009(010).jpg

Adnan bey, senin cep telefonu, benim kameradan daha iyi fotoğraf çekiyormuş. Helal olsun vallahi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri