Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,133
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

mogzilla' Alıntı:
Lütfen seviye ve usluba dikkat edelim arkadaşlar.

Nadir abi sakin ol, dere taşlarını hatırla ;D

Zerrin ve Selami tanışırlar sadece şakalaşıyorlar.

Etiketler

Yavuz bey,nerde sizin cj 7,land rover i gördük ama cj yi görmedik

mogzilla' Alıntı:
Tamam Yavuzcuğum , özürler.

Estafurullah abicim arkadaşları tanıdığım için eminim birbirlerini kırmazlar. ;D

cemkocyigit' Alıntı:
Yavuz bey,nerde sizin cj 7,land rover i gördük ama cj yi görmedik

Rahmetli oldu ;D Tamir tamir beni baydı sonunda, birine neredeyse hediye ettim gitti . Alan arkadaşında sesi son bir 2 senedir çıkmıyor, arabada ortada yok onuda baydı galiba. Plakası hala benim üzerimeydi, geçen gün baktım onuda düşürmüşler, ya sattılar yada hurda oldu. MİT in orjinal CJ7 lerinden biriydi.

Selamlar

anladım öle diyorsun ama abi araziye girilen her araç arıza veriyor.

discovery-V8' Alıntı:
Rahmetli oldu ;D Tamir tamir beni baydı sonunda, birine neredeyse hediye ettim gitti . Alan arkadaşında sesi son bir 2 senedir çıkmıyor, arabada ortada yok onuda baydı galiba. Plakası hala benim üzerimeydi, geçen gün baktım onuda düşürmüşler, ya sattılar yada hurda oldu. MİT in orjinal CJ7 lerinden biriydi.

Selamlar

yavuz abi başka araç(LR) hediye etmek istersen haberim olsun. doğum günüm de yaklaşıyor zaten..

;D ;D ;D

s3lami' Alıntı:
anladım öle diyorsun ama abi araziye girilen her araç arıza veriyor.

Yook canımmm ;D Defender hava kaçağı hariç hiç arıza vermez, en fazla aks keser, oda bir şey değil tek aksla bile yürür giderrrrrr,

Sadece her arazi dönüşünde sadece 2 gün sanayide ustasında kalır, bu kadarcık kusurda olacak tabiki :smiley:

Şaka bir yana OEM parça ile normal periyodik bakımı yapılan hiç araç kırmadıkça yolda kalmaz, ama hurdacıdan aldığın parça ile araba toplamaya kalkarsan Allah kolaylık versin derim....

Bende bu kız nerden çıktı dedim tanıyamadım istediğin resim olsun resmin bir tanesi kavurma pişerken yiyenin kim olduğu belli olmasın diye çekilmiş gibi..
Keçi' Alıntı:
EVETT EVETTTT BENİM KADRİYEEE :smiley:

KAMP 003.jpg

KAMP 018.jpg

MKG' Alıntı:
Şaka bir yana OEM parça ile normal periyodik bakımı yapılan hiç araç kırmadıkça yolda kalmaz, ama hurdacıdan aldığın parça ile araba toplamaya kalkarsan Allah kolaylık versin derim....

Bu iş şans işi Mustafa abi, en kralını alır rezilde olursun en kötüsünü alır kralda olursun, Yeterki aracınla dokuların uyuşsun, uyuşmazsa bünye reddeder, ozaman tek çare kanser olmadan kestirip atmak, dokulara uygun başka organ bulmak ;D ;D

İmza Op.Dr.Ya... ahahahaha

discovery-V8' Alıntı:
Bu iş şans işi Mustafa abi, en kralını alır rezilde olursun en kötüsünü alır kralda olursun, Yeterki aracınla dokuların uyuşsun, uyuşmazsa bünye reddeder, ozaman tek çare kanser olmadan kestirip atmak, dokulara uygun başka organ bulmak ;D ;D

İmza Op.Dr.Ya... ahahahaha

Yavuzum bu taktiktenn sonra Disco yu satmaktan vazgeçtim, onu canavar yapacağım ;D

muıstafa abi hani kampta demiştin ya şu willys dediğin yatan aracın sana verecem kız dediğin o discomu aynı araçtanmı bahsediyorsun ;D bak söz ağızdan çıktı mustafa babam ya ;D bende dört gözle bekliyordum hatta bizim sanayideki ustaya gidecem babamla beraber bana motor öğretecekler yaa benellerimle toplayacaktım o aracı yaaa :'(

Çiğdem Willys demiştim;D Disco dediğim Yavuzun arabanın şekil olarak aynısı, içerik olarak benzemsi için 10.000.-TL harcanması ve Yavuzun vakit bulup ilgilenmesi gerekli

cidowsky' Alıntı:
muıstafa abi hani kampta demiştin ya şu willys dediğin yatan aracın sana verecem kız dediğin o discomu aynı araçtanmı bahsediyorsun ;D bak söz ağızdan çıktı mustafa babam ya ;D bende dört gözle bekliyordum hatta bizim sanayideki ustaya gidecem babamla beraber bana motor öğretecekler yaa benellerimle toplayacaktım o aracı yaaa :'(

Arkadaşlar,

Sabahtan beri iş güç toplantı diye koşturuyorum. Hiç bakamadım foruma. Bu ne iletişimdir! Kaç sayfa doldurmuşsunuz vallahi pes. Şaşırdım ve de çok hoşuma gitti. Harikasınız. Ben sizinle Evereste çıkarım (kolay yamacından, eğer varsa tabii :smiley: )

Bu Şubat'taki büyük kampın tarihi belli oldu mu acaba? ve de yeri?

Ya bir de mesaj yazıp göndere basınca uyarı geliyor ya kırmızı renkli, gerçekten harika. Siteyi kuranların da eline sağlık. Altyapısı donanımı çok kuvvetli bir site yapılmış. Yine o kımızı mesajdan geldi. Kim bakayım o benimle aynı anda mesaj yazıp benden önce göndere basan :smiley:

hıı ok anladım mustafa abi ;D bende valla artık sşzden bi kaç şey öğrenirim bi iki aksam motor felan hehe ;D

yahu efe abi senle biz aynı anda yolladık sanırsam ama sen benden salise olarak öndesin sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR