KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü Duyurusu (24-25 Ocak 2009)
YAA ARKADAŞLAR BOŞ YER YOKSA YAPACAK BİŞEY YOK CEMCİĞİM GÖRÜYORSUN İŞTE SİZİN YAPTIGINIZ HİÇ Bİ KAMPA GELEMİYORUM BUNUN İÇİNDE BANA KIZMA O KADAR ACİTASYONDA ÇEKTİM AMA YAPACAK BİŞİ YOK ELDEN NE GELİR BANA KIZMA ARTIK CEMM
1- Cem,Selo - CJ-6 - Beypazarı
2- Mustafa Kemal GÜNER - Defender TDI -Ankara
3- Efe Bey - Freelander - İstanbul
4- Ertürk (2 kişi) - Binek oto - Ankara
5- Adnan (Mezeci-67) - Suzuki 4x4 - Kdz Ereğli.
6- İlker - Suzuki vitara -Ankara
7- Kutan - Suzuki Jimmy 4x4- Ankara (Kamp yerine ilk gidecek grup)
8- İso - CJ-7 - Ankara (Kap yerine İlk gidecek grup)
Cem bey biz Zonguldak Ereğliden gelicez yanlış anlaşılma oldu herhalde düzelttim.
YAAA ADNA BEY SAĞOLUN BEN O KADAR YÜKLE NASIL GELECEM BOLUYA KADAR ONU DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİİ TRENLE GELSEEMMM VARMI ORAYA BİLMİYOM SAATLERİ UYDURABİLİRMİYİM OTOBÜSLE GELSEMMM ORADA NEREYE İNECEM
Ulaşım konusunda; 2006 İsoff Oyunları'nda ve 1.Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde kullandığımız Aladağ Göleti / Subaşı - Demirciler Köyü Yaylası'na kadar olan "yol notu" yararlı olur belki arkadaşlar. Bolu Termal Oteli önünde araç kilometresi sıfırlanarak yol notu takip edilebilir.
zerrinciğim benim araba kullanmak konusundaki pratiğim sadece yazın şehirlerarası yollar onun için bu mevsimde bu havada oraya kadar getiremem arabayı en azından can tehlikem var
pardoooooonnnnnnnnn
pardooooooonnnnn
yaa ölede dediğim gibi zerrin babamın arabası eğer bi çizik atarsam o boludaki kamp mezarım olur benim pek hoş görülü bi baba değil o yğzden anahtarını bile almıyorum elime
MK51' Alıntı:
Ulaşım konusunda; 2006 İsoff Oyunları'nda ve 1.Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde kullandığımız Aladağ Göleti / Subaşı - Demirciler Köyü Yaylası'na kadar olan "yol notu" yararlı olur belki arkadaşlar. Bolu Termal Oteli önünde araç kilometresi sıfırlanarak yol notu takip edilebilir.
Mustafa bey Subaşı yol notu yöreyi bilmeyen arkadaşların kafasının karıştırmasından korktuğumdan Bolu merkez yönünden gelecek arkadaşlar için 2-3 sayfa önce yeniden düzenleyerek Kızık yaylası yol notu haline dönüştürdüm. Evet 5. şemaya kadar yol aynı 5. şemada karakoldan düz devam edip ileride sol tarafda zaten araçlar görünecektir.