Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü Duyurusu (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,677
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü Duyurusu (24-25 Ocak 2009)

AYYY BEN KORKMAYA BAŞLADIM GELMESEM Mİ Kİ ACABA ???

Etiketler

Korkacak bir durum yok, sonuçta kış koşullarında dışarda geçecek zaman için önlem almış olmak gerekiyor :smiley:

evet evet zerrin hanım gelmeliyim bu doğa macerasını kaçırmamalıyım sonucunda donmak olsa bile :smiley: gitarımı getireceğim ateşin etrafında sizlere şarkı söyleceğim tabi ellerim ve teller donmazsa... :D

SELO FAZLA SICAK SU TORBAN VARMI BANA GETİRİRMİSİN? O GÜN SANA İMREMDİM GÖZÜM KALDI GİZLİCE ÇADIRINDAN ÇALACAKTIM :smiley:

İlhami bey sizin söylediğiniz yer isoff'un düzenlediği off road oyunlarının kamp alanı değilmi

Söylediğiniz yer derken, ben arkadaşın işaretlediği alanın doğru olduğunu belirttim. Eflatun ile işaretli alan Kızık Yaylasıdır.
İSOFF un etkinliği Demirciler yaylasından az ileride Subaşı olarak nitelendirilen alandır.

Sıcak su torbası yoksa pet şişelere doldurulacak sıcak su da aynı şekilde etkilidir ..

PM-Forum kuralları gereği büyük harfle mesaj yazılması yasak.

Keçi' Alıntı:
SELO FAZLA SICAK SU TORBAN VARMI BANA GETİRİRMİSİN? O GÜN SANA İMREMDİM GÖZÜM KALDI GİZLİCE ÇADIRINDAN ÇALACAKTIM:smiley:

Efe bey benim araç 2 kişi kesin cumartesi buluşmak için Bolu termal otel önü nasıl tam yol güzergahı üzeri buluşma saati 12:00 gibimi daha erkende olabilir. Yola çıkarken haberleşiriz.

Ertürk yemek işini herkes kendimi halledecek yoksa berabermi yinecek ona göre malzeme getirelim . Sabah kahvaltıda sucuklu yumurta yapılacaksa benim kasaba yaptırdığım özel kasap sucuğundan ilave yapayım. Üzerine pastırmada olabilir.Yinede gözleme dersen sen bilirsin.

Pastırmalı yumurta çeşnileri.jpg

Akşam yemeğini hep birlikte yaparız,kahvaltıda öyle,öğlen durumua göre ya konserve türü olabilir,yada bir balık lokantasında yiyebiliriz.

Uygun bi yerde durursak tabiki olabilir

Ankaradan gidecekler tek tek mi konvoy olarak mı yola çıkacak?

Arkadaşlar Ankaradan gelecek arkadaşlar nasıl organize olur bilmiyorum,mesela Mustafa abi daha erken gelmeyi planlıyor,eğer Beypazarı'nı biliyorsanız sorun olmaz,saat 12:00 da Beypazarına girince inözü vadisi başlangıcında ben sizi bekliyor olacağım.Kesin katılacak arkadaşlar isimlerini ve araç markalarını verirlerse hem listeye ekleriz,hemde buluşma yerinde o arkadaşları ona göre bekleriz.

mezeci_67' Alıntı:
Ertürk yemek işini herkes kendimi halledecek yoksa berabermi yinecek ona göre malzeme getirelim . Sabah kahvaltıda sucuklu yumurta yapılacaksa benim kasaba yaptırdığım özel kasap sucuğundan ilave yapayım. Üzerine pastırmada olabilir.Yinede gözleme dersen sen bilirsin.
Abicim herkes getirdiklerini ortaya koyar akşam ve sabah kahvaltımızı kamp ta yaparız.Yoldada öğle yemeği için mola verirsek ayak üstü hızlı birşeyler yapar yolumuza devam ederiz...
takma abicim böyle şeyleri sen, ben efe bey olduktan sonra bu grup aç kalmaz....

Arkadaşlar telsizi olanlar telsiz ve yağmurluğunuda getirsin,araç telsizleri için kanalımız 9 el telsizleri için 4

herkese iyi akşamlar arkadaşlar on olanlar yada olmayanlar beni şimdi okuyanlar yada yarın okuyacak olanlar bende bu kampa gelmek istiyorum hatta listeye adımı eklemek istiyorum ama her zaman oldugu gibi benim arabam yok arkadaşlar aracında boş yer olan varmııı bi karış boyum var bi karış da çantam var az yer kaplayacağıma söz veiririm bana da allah rıxası için bi karış yer istiyorumm

Adnan bey,
Sucukları ben getiriyorum. Bolu'da 12.00 de buluşabiliriz. İstanbul'dan arka arkaya gidebiliriz. Hangi semttesiniz?

Çiğdem, Bolu'ya gelebilirseniz Termal otel önünden 12.00'de sizi alırız.

Selamlar

Günübirlik gelecekler için Pazar günü en geç sabah saat kaçta Kızık Yaylasında olunması gerekiyor? Off-Road kaçta başlayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri