KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Recep abi garanti zaten. Bursa Off Road Kulübü Başkanı'nın mükemmel modifiye edilmiş bir ZJ'si var 35 lastikli onun da girmesi gerek.
Gürkan da halat çekme yarışmasında yapacaktır Off Road'unu ;D
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
ict3055' Alıntı:
Recep abi garanti zaten. Bursa Off Road Kulübü Başkanı'nın mükemmel modifiye edilmiş bir ZJ'si var 35 lastikli onun da girmesi gerek.
Gürkan da halat çekme yarışmasında yapacaktır Off Road'unu ;D
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Ah beee ÇAğrıCIĞIM artık gaza basma dersleri alıyorum. İleride batmaz ama kırılır diyeceksiniz Bugün soruyorum bakalım umarım Recep abi ve ben yanlız gelmeyiz Bolu'ya. Hiç kırılmıyorum hepinizi öpüyorum
öncelikle bu organizazyonda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler (inoff) inegöl offroad kulübü olarak katılmayı planlıyoruz oyunlar için istenilen şartlar nelerdir nasip olurda katılır isek sizlerin göstereceği bir alandamı kamp atıcaz o bölgede istediğimiz müsayit olan biryerdemi kamp kurucaz detasylı bilgileriniz nelerdir teşekküler . ekrem aydın