Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan albeni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,224

Ynt: Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler

Merhabalar,
Fotoğraflar çok güzel. 10 gün sonra Güzeldere Şelalesine oradan da Pürenli Yaylasına normal binek araçla gitmeyi planlıyoruz. Güzeldere Şelalesinden sonra Pürenliye doğru yolun durumu nasıl, binek araçla gidebilir miyiz? Ayrıca Google Earth'ten baktığımda Taşkesti Ilıca-Yeğenderesi tarafından da Pürenli yaylasına yol olduğunu gördüm. Bu yol hakkında bilginiz var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

ravanelli' Alıntı:
Merhabalar,
Fotoğraflar çok güzel. 10 gün sonra Güzeldere Şelalesine oradan da Pürenli Yaylasına normal binek araçla gitmeyi planlıyoruz. Güzeldere Şelalesinden sonra Pürenliye doğru yolun durumu nasıl, binek araçla gidebilir miyiz? Ayrıca Google Earth'ten baktığımda Taşkesti Ilıca-Yeğenderesi tarafından da Pürenli yaylasına yol olduğunu gördüm. Bu yol hakkında bilginiz var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Selamlar,
Bizim gittiğimiz tarihlerde Efteni Gölü - Güzeldere Şelalesi - Balıklı Yaylası - Pürenli Yaylası parkuru 4x4 arazi aracı ile kolay parkurlar idi. Yanıltmak istemem ama sanırım altı alçak olmayan binek araçlarla da gezilebilir.

Sadece Samandere Şelalesi - Abant Gölü inişi orta zorlukta bir parkurdu. Binek araç ile tavsiye etmem.

Özellikle yağan yağmurlar sonrası tomruk yüklü traktör ve kamyonlar yol durumunu çok değiştirebiliyor. Gezi öncesi yerel halktan yaylalar, şelaleler arası geçişler hakkında bilgi almak en sağlıklısı.

Gezi sırasında Odayeri Yayla Pansiyon'da konaklamıştık. İnternetten telefonlarını temin edebilirsiniz. Ararsanız güncel durum hakkında bilgi verebilirler diye düşünüyorum.

Şimdiden keyifli bir gezi dilerim.

İyi günler,

Akçakoca'ya ve Acarlar Longözüne 2013 Batı Karadeniz gezimde gitmiştim. Gerçekten güzel yerlerdi...

güzel görseller. bizlere de fikir verdiniz teşekkürler.

Ayrıca wikiloc üzerinden paylaşım fikri güzelmiş...

Gezenbilir'in eski günlerini özlüyorum. Dediğiniz gibi uzun süredir paylaşım yok. Sadece reklam kokan yazılar, araçlar ile ilgili yazılar. Oysa ki, facebook buranın yerini hiç bir zaman tutmaz. Burada eski yazıları, fotoları aramak, bulmak daha kolay. Arkadaş olmak diye bir zorunluluk yok. Bir seyahate gitmeden önce, gideceğimiz yer ile ilgili çok güzel bilgiler bulabiliyorduk. Bu facebook da mümkün değil. Ama ne yapacaksınız, durum bu :mad: ??? :-X :'(

Kesinlikle Katılıyorum. 3-4 aydır takip ediyorum forumu, okumakla bitmez. Gerçekten çok değerli paylaşımlar var.
Okunduklarımdan biraz insanlardan Kaynaklı bu sorun. Gezerek bitirmek kolay değil heryeri.

Yeni üyeler umarım eskisi gibi paylaşımcı olur. Eskilerden (istisnalar Hariç) pek umutlu Değilim.

Tekrar yeni sevdaya tutulmuş insanlara yol gösterici mesajlar atan paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR