Bolu Kamp Alanı Bilen?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liveistodie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,031

Etiketler
Ynt: Bolu Kamp Alanı Bilen?

Merhaba,

Bolu'da kamp yapılabilecek en güzel yer Aladağ göleti bölgesidir.Kış kamplarımın çoğu bu bölgede geçmiştir.Aşağıdaki linkte bu yıl 3.gerçekleşen Gezenbilir Doğa Sporları festivalinin kamp alanıda aynı bölgedeydi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58602.msg690560#msg690560

Selamlar,
Murat

şimdi aladağı okudum forumlardan diyorki kamp yaz zamanı izci geçiş bölgesi olabileceginden kişiler için izin verilmeyebilimiş. saçma geldi bıunu aladag için diyordu.
ancak haritanız varsa ve bolu merkezden bir minibüsle gidebilceksem ne ala. gerçekden çok sevinirim

İlk defa sizden böyle bir şey duyuyorum.Dediğim gibi defalarca kampa gittim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.Eğer aracınız yoksa Bolu merkezden seben minibüslerine binerseniz sizi şu an kullanılmayan jandarma karakolunda indirmesini istediğinizde tabelalar sizi göl kenarında bulunan izcilik kampına yönlendirecektir.İster izcilik kampının olduğu bölgede isterseniz gölün doğu yönünde kamp atabilirsiniz.Ana yol ile izcilik kampı yaklaşık 3-3.5 km dir.

100_5392.jpg

100_5376.gif

100_5378.gif

gerçekden güzel yermiş. bilmediğim bir yere gitmemden se tavsiyene uyup buraya gelmem çok daha mantıklı olur. GE den bi kaç yer daha çıkarıp sabah yürüyüşlerini de civar yerlere yaparım. ya da tavsiyen vardır mutlaka

Göl etrafı yaklaşık 5 km bu da toplamda yaklaşık 1,5 saat gibi bir zaman sabah çok erken kalkıp serih havada yürüyüşü kesinlikle tavsiye ederim.

her ne türlü olursa da hobi için canlı kıyımına karşıyım. bir diğer sorum kamp alanı paralı değil mi? duş yeri tuvalet vs dahil oldugu ya da sıkılırsam çadırdan bungalovda kalabileceğim yer var mı?

liveistodie' Alıntı:
her ne türlü olursa da hobi için canlı kıyımına karşıyım. bir diğer sorum kamp alanı paralı değil mi? duş yeri tuvalet vs dahil oldugu ya da sıkılırsam çadırdan bungalovda kalabileceğim yer var mı?

Size gönderdiğim topic içerisinde bungalow ları görebilirsiniz.Kiralama konusunda önceden izin almanız gerekiyor.Tesis içerisinde kamp atacaksanız cüzzi bir miktar ödemek zorundasınız.Mevcut tesislerin içerisinde vc mevcut bunun çokta sıkıntı olmayacağı kanısındayım nede olsa doğadayız.

Sizlere birkac kamping de ben vereyim::Sarialan Yaylasi
Bolu Merkez Golcuk Milli Parki.
Hello Kamping(Melenagzi Koyu)
Georgia Kamping
Guven Kamping
Kalkan/Dandire
Marti kamping(Eregli yolu uzeri)
Hamburg Kamping(Degirmen agzi mevkii)
Yedi Goller Milli Orman Kampi.

Iyi kamplar ve tatiller.

,) birden fazla seçenek olması ne güzel. birden fazla gün ayırabilirim oz amn

bugün döndüm boludan şehir hala cok sıcak ama dağlar gayet serin boluya giderseniz kızılderili den yada irfan bilgin ( sitedeki nick jumanji14 ) ulaşarak keşfedilmemiş yerler hakkında rahatlıkla bilgi alabilirsiniz

Abant'taki Milli Park icerisinde Cadir kampi yapilabilir,fakat Karavan veya Motokaravan ile gitmenizi tavsiye etmem,kamp yeri bozuk,yollar kotu.Elektrik yok.Tuvaletler pis
Bakim yok,Slm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR