ferdane gül
Zirve
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)
...
...
benimkileri bana email atabilirmisinizferdane gül' Alıntı:Evet bende 685 kare var,başta daha dikkatimi çekenleri ekledim,şimdi albüme herkes koyabilsin diye eklemeye çalışıyorum...Sanırım 2.günkü resimlerde sizlerinde çok kareleri var![]()
Rica ederim ne demek ,diğer fotoları en kısa zamanda ekleyeceğim...PajeroCat' Alıntı:Ferdane resimler gerçekten müthiş...inanın çok güzel bir geziydi demek bile basit kalıyor..
Tekrar tekrar teşekkürler resimler adına..
Tüm arkadaşlara da sevgiler...)
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Herşey çok güzel olmuş elinize sağlık diyeceğim fakat 13. sayfada bir ineğin surat kısmına atamızın resmini kim ve neden koydu arkadaşlar.
yavuz-çelikel' Alıntı:özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.
yavuz-çelikel' Alıntı:özellikle yapılan birşey değil bu. Arkadaşlarımızı tanırız.Dikkatten kaçmış birşey.Aracın camındaki stickerın yansıması. Zerrin gerekli düzeltmeyi yap lütfen. İlgili resmi ve konuyla ilgili uyarı mesajlarınıda.Orhan abi dikkatin için teşekkürler.
yavuz-çelikel' Alıntı:Özellikle yapan inanın ilk beni bulur karşısında.Dikkatiniz için tekrar teşekkürler.
sevgili medoratörler iş başına.