Bosch Pompa Kullanımı Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACatlıkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,455

Etiketler

Ynt: Bosch Pompa Kullanımı Hakkında

Merhaba,

Lucas pompaya göre oldukça seri ve ara hızlanmalarda daha iyi ( Lucas dizel pompalı Defender da bir süre kullandım ). Gaz pedalı daha canlı tepki veriyor. Çıkma olarak zor bulunduğunu biliyorum, fiyatı da ucuz değil. Sıfırının çok pahalı olduğunu duydum.

Lucas dizel pompa ile Bosch dizel pompa takılı Defender arasında ciddi fark oluyor.

Barış

Abi bosh pompalısınıda sürdüm. Pompa ayarı açılmış olanıda sürdüm.. Eskisine göre daha iyi de 1500 civarında tutar bu işlem diye düşünüyorum. Birde bulmak için uğraşacaksınız. Bulduğunuz sağlam mı sakatmı kalan ömrü nedir belli olmayacak. verin 6000 tl eski motorunuzuda 1000 tlye okutun... oldu bitti maşallahh :D

Merhaba,

Bosch dizel pompalı 2.5 düz dizel defender 110 sahibiyim. Bosch dizel pompa çok fark ediyor, ben her anlamda çok memnunum ( yakıt sarfiyatı - çekiş - serilik ).

Reha Abi'ye katılıyorum: araca takıldığında pişman olunmaz.

Taha'ya katılıyorum: çıkması ucuz değil ( ve zor bulunuyor ), sıfır çok pahalı ( 2500 - 2700TL ).

Bence, gerisi: bu işe çözüm bulacak araç sahibinin, konuya ayırdığı bütçe ve tercihi ile alakalı derim ben kendi adıma :D

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Bosch dizel pompalı 2.5 düz dizel defender 110 sahibiyim. Bosch dizel pompa çok fark ediyor, ben her anlamda çok memnunum ( yakıt sarfiyatı - çekiş - serilik ).

Reha Abi'ye katılıyorum: araca takıldığında pişman olunmaz.

Taha'ya katılıyorum: çıkması ucuz değil ( ve zor bulunuyor ), sıfır çok pahalı ( 2500 - 2700TL ).

Bence, gerisi: bu işe çözüm bulacak araç sahibinin, konuya ayırdığı bütçe ve tercihi ile alakalı derim ben kendi adıma :D

Barış

o sıfır fiyatı ne öyle ya!:smiley:

Üst kapağınızı değişin, birde turbo, intecooler takın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,012
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler