Boya Koruma, Taş izi ve Çizik Giderme...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,179
Ynt: Boya Koruma, Taş izi ve Çizik Giderme...

saboy' Alıntı:
Ozan bey verdiğiniz bilgiler çok güzel, teşekkur ederim. Bu arada yıkama hayırlı olsun, bir zamanlar ben de işletmiştim, çok zevklidir , yeterki işler iyi olsun. Size bol müşteriler dilerim. Selamlar...

teşekkür ederim 1 mayıs da işe başlıyoruz. umarım zevkli olur ki sanıyorum öyle olucak

Etiketler

Hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilerim .

Hocam mekanın bilgilerini falan bir tanıtımını ilgili bölüme açsan iyiolur diye düşünüyorum :smiley:

Bu arada çamurlu arazi aracı yıkanabilecek mi? :D

Saygılar...
Barış

ssbman' Alıntı:
Hayırlı ve bol kazançlı olmasını dilerim .

Hocam mekanın bilgilerini falan bir tanıtımını ilgili bölüme açsan iyiolur diye düşünüyorum :smiley:

Bu arada çamurlu arazi aracı yıkanabilecek mi? :D

Saygılar...
Barış

yıkanıcak tabi ama önce çamur bulmamız gerekecek 4 5 ay çamuru zor buluruz.

tanıtım işini bir ara yaparım. bu arada yıkamadan çok boya bakım ve benzeri işlere ağırlık vermeyi düşünüyorum

altta verdiğim linktede farlar için ayrıntılı uygulama görülebilir

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=181134

bu linkin türkcesini akşam eklerim
bu arada dikkat ettim herkes meguaris plastx adlı ürünü kullanıyor. sanırım en iyisi bu

Sonunda faaliyete geçtik Ankarada Tunalı hilmi caddesi 41/17 de oto temizlik ve bakım hizmetleri veriyoruz
ayrıca kapalı oto parkımız da var aylık haftalık günlük abonelikler yapıyoruz
tabiki gezenbilire özel indirimlerle, bol çamurlu arazi araclarınız nazlanmadan yıkanır :D

Ozan bey hayırlı olsun , Paslanmayı geciktirici bir ürün varmı acaba? varsa siz uyguluyormusunuz?

teşekkür ederim
pas geciktirici ne için lazım ona göre bakalım

cj ye boya koruma yaptık dün çok çizilmişti güzel oldu

Grnt0070.png

sağol ateş abi. 5 yıllık emeğimin sonucu. görünüşü önemli değilde mekanik olarak çok güzel oldu aylardır sanayiye gitmedim ve her yerde kullanıyorum şehir dışı ve off road dahil. işin ilginç tarafıda az yakması.

bu kadar parlattık yaz geldi artık çamur olmaz diye, ama yakında çamurlanıcaz galiba :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,048
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR