Böyle Bir Kamping İçin Ne Düşünürsünüz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,250
Ynt: Böyle Bir Kamping İçin Ne Düşünürsünüz?

aslanahmet' Alıntı:
Bir iki yazıda okudum. Edirne'de Ömür Kamping çok güzelmiş. Transit yolcular için düşünülmüş galiba ama yüzme havuzu bile yapmışlar. Böyle biyer yapılabilir diye düşünüyorum. Grişimcileri bekliyoruz.

ewt edirneye eski yoldan giriş yaparken kırklareli sapağına sapınca 700-800 metre sonra sağınızda kalıyor

havuzunu yazın kullanmaktayız serinlemek amacıyla .... güleryüzlü hizmet te bulunmakta

Etiketler

Selam ve saygılar.Güzel düşüncelerinizden ve paylaşım fikrinizden dolayı sizi kutlarım.Bende hep işletmecilik hayal etmişimdir.Fakat yaşam rüzgarları beni serbest piyasa pazarlamacısı olarak meslek sahibi yaptı ve emekli etti.Yaşım48 ve Küçük esnaf lık yapıyorum.Ama her zaman şöyle ağaçlıklı büyük bir bağ ve arazide yaşamak ve küçük bir işletme istemişimdir. Havuzu olan Çardak ve kafetaryasımevcut .denize uzakda olsa manzarası güzel orman ve dağ havasında ayrıca sayısı azda olsa bungolov tipi ahşap evi olsun .Yine çadır ve kamping hizmeti versin..Hayallerim ve duygularaıma eşlik etmişsiniz.Çok çok iyi olur ayrıca ekonomik deolursa Tam olur.Başarılar diliyorum.İYİ temenniler.

http://www.indexorg.com/silivri/default.htm
bir bakmakda yarar var :smiley:))))

Sapanca belediyesi bu konuya sıcak bakıyor.Bir ara sucuk partisinde kalan bir girişim olmuştu.Belki kamping yeri olarak siz değerlendirirsiniz.

Reha bey ,

Size merak ettiğim birşiy soracağım, neden yazılarınızın sonunda her seferinde Reha diye yazıyorsunuz ?. Sizin yerinize başka birisi demi görüş bildiriyor acaba ?

Çok tuhaf geliyo da bana.

Selamlar,

böyle bir kampda kalmak isterdim doğrusu, hayali bile güzel

Fikir güzel,sadece fikirdemi kalacak yoksa gerçekleştirme gibi bir planınız varmı?Şayet dediklerinizi yaparsanız sadece İstanbul'da
bulunan karavan sahipleri size yeter.Ayrıca görüştüğüm tüm yabancı karavan sahiplerinin derdi İstanbul'da caravaning olmaması. Bunuda hayretle karşılıyorlar.Yabancılar için otoyola ve şehre yakın olması tercih sebebi.Zaten İstanbul'da deniz kenarı kalmadı.
Size bir yer önerebilirim.Yakacık,Aydos ormanı.Uğurmumcu'nun karşısında ideal camping alanı olabilecek yerler var.Bir bakın.

Gerçekten hoş bir proje.Gerçekleştiği taktirde bende daimi sakini olmak isterim.

Ömer Bey, yerin esasında çok da büyük olmasına gerek yok. Yeterki ağaçlarla ayrım yapılabilse.
Prag'da Troja denilen bölgesinde pek çok küçük kamp var. Bir tanesinin linki : http://www.campdana.cz/
Internette arayarak aynı yerdeki diğer kampların da fotolarını bulabilirsiniz. Küçük, düzenli pratik kamplara örnek olabiir.

Sayın Bartek
Büyük bir alan aramıyorum zaten. Önemli olan ağaçlı ve sessiz bir yer olması...

Böyle yerlere ihtiyacımız var demekki....Büyük sayılacak bir forumdan sanırım cesaretli girişimciler çıkar ;)

ne oldu kamping için aradığınız yeri bulabildinizmi sayın osak? yoksa açıldıda benmi duymadım? çünkü uzun zamandır gezenbilire gelemedim. umarım açılmıştır,bende bekliyorum istanbulda böyle bir yer...saygılar

osak' Alıntı:
Malesef yer sorununu aşamadık :(
bu konuyu kapatmayalim derim... herkesin özlem duyduğu bir yer ... bir proje... gerekirse özelden görüşelim...
asıl amac olarak düşünmemiş olsanızda ticari olarakta bence iş yapabilir... :smiley:

bir soru sormak isterim sizlere cok guzel bir kamp yeri ve kampcılık ile ilgili tum detaylar dusunulerek yapılmıs ancak burası denizden oldukca uzak(aslında istanbulda)ve belkide biraz yeşilden yoksun kalmış boyle bir kamp sizler için ne kadar cazip olurdu ,
hem deniz hemde yeşil olsun dediğimizde istanbulda kamp yeri bulmak imkansızlasıyor,aslında tum sartlara uygun yerler yok degil ama bunlar genelde kamuya ait ve kamu kampcılık işi yerine konut işine(ticarete) merak salınca buralardan yararlanmak imkansızlasıyor.
özel sektor ancak denizden ve yeşilden uzak yerlerde kamp kurma imkanına sahip oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri