Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzey61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,889

kuzey61

Ana Kamp
Yer
zonguldak
Merhaba arkadaşlar böyle bir suzikivitaranın fiyatı nedir masrafı ne olur ne yakar akarı kokarı vergisi sigortası cartı curtu ortalama 100 km aylık masrafı ne olur?

123.jpg

Etiketler
Ynt: Böyle Bir Suzukinin Fiyatı Nedir?

tahminen 2001 modeldir, standar haliyle 18.000 gibi alınabilir, resimdeki gibi yapılı olanları 22.000 aralıgında alınabilir,kullanım maliyeti,vergisi,ve arazi performansı iyidir,aylık olarak masraf söyleyemem ama yerli binek araç kadar maliyeti vardır diyebilirim

evet duzgun kullanirsaniz cok az sorun cikartir, 1.6 az yakar az kacar, 2.0 v6lari vardir ne kadar yakar ne kadar kacar bilemiyorum. vergisi dusuktur, parcalari kolay bulunur ve uygun fiyatlidir.

3" yukseltme kiti 900 euro civarinda, 5 adet mt lastik 1200-1500 tl civarinda, demir tampon 700-800 tl civarinda, vinc en uygunu 1000 tl, tavan sepeti 200-300 tl en uygunlari, cb telsiz deseniz yine 300 tl civarlarinda. bir de bunlarin montaji ve iscilik ucretleri var. bu durumda 15000-18000 civarinda bir araci hazirlamak 5-7 bin tl arasinda tutar diye dusunuyorum.

arac da kabaca 25 civarina gelir, bu durumda saticinin parasini kurtarmaya calisip calismamasiyla baglantili olarak isteyecegi fiyat da degisir tabi..

guncelleme: telsiz yok sanirim aracta..

Valla arkadaşlar ben bu aracı satılıkmı diye filan koymadım ben bu fotoyo başka bir yerde gördüm araç tam hayalimdeki gibi ve merak ettim fiyatı filan nedir diye hakan beyin oldunuda bilmiyordum kendisinede sormadan buraya koydum için kendisinden ÖZÜR DİLERİM

olsun ,bu konu boyle bır arac almayı ve offroada hazırlamak ısteyenlere kısa ek bılgıler vermıstır,

bu araba bu sıtenınde uyesı hakan ırıklı arkadasımıza aıt 2000 moddel 1.6 5k bole bır araba tplatmaya kalkarsan bende temmuz ayında 2000 model 5k bu tarz bır araba toplattım vın harıc 22000-23000 ama hakan arkadasımızda manuel hap ve ayna mahrutı varmı bılmıyorum (o baya tutkun ofraod a ;D 9onlarda vs de varsa fıyat 2000 lıra artar

Bu araçla muadil belkide az fazlası olan bir araç şu an sitede satılık, ayna maruti değişimi yapılmış, arka difransiyel kilitli, araç ilk sahibindeydi bu yıla kadar ve son 3 aydır off road aracı yapılıp off road a sokuldu. Araçta yapılabilecek tek şey kaldı oda ön difransiyel kilidi oda yapılırsa türkiyede emsalsiz olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0

olabılır arkadasım nemutlu keske bızde yapa bılsek buradakı mevzu arkadas arabanın resmın koymusve bu tarz bır arabayı ne kadar fıyata topluya bılecegını sormuş zaten koydugu araba satılık degıl sadece sahıbını tanıdıgımı ve arabada baya aksesuarldugunu ve tahmını ne kadar fıyat ola bılecegının sohbetını yapıyoruz sayet bende ofroad a araba topluyorum kendı zevkım ıcın yavas yavas cabalayarak kendı emegımle toplamanın zevkı ayrı resımdekı de benım toplamayacalısdıgım suan yukselyıp kılıt defransıyellerını taktıgımarac :smiley:

Fotoğraf-0004.jpg

Gökhan bey bende zaten sizin sohbetinize bişey demedim, sadece bu vitara kaçadır sorusuna somut bir örnek olduğu için yazdım.

Son olarakda bu tip bir araç toplarsanız ve herşeyi 4 , 4lük olsun derseniz 30 000 lere yaklaşırsınız.

kesınlıkle haklısınız ben de suan modıfye olaylarını yavaslattım vınc ve celık tanpon bulundugum blge ıklımınden dolayı gerksız (dguanadoludayım agac olayı fazla olmadıgı ve genelde yanlız takıldıgımdan vınc yerıne defransıyel kılıtler mantıklı geldı ) bırtek mt lastık alacagım sıtede bakıyorum 2 el yada uygun sıfır varmı dıye

Bu arac 2000 model manuel vites 1.6 JLX , standart hali 17-18bin civarı.

Araçta:
30" MT lastik,
2" kupa yükseltme,
3" süspansiyon yükseltme
5.83 oranlı ayna mahruti,
%100 diff kilit,
cb telsiz
6500tmax vinç,
Çelik tampon,
Tavan sepeti,
8mm aliminyum alt koruma
İlave aydınlatma
ön manual hub
Bi dolu avadanlık malzeme
lpg

Nerdenmi biliyorum? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13921.0 tüm yapım hikayesini defalarca okumuşumdur.
İlk resimdeki araç Hakan Irıklı arkadaşımıza ait. Eski moderatörlerden. Vitara modifye konusundaki kendi kendimize yapabileceğimiz işleri biz ondan öğrendik. Şimdi suzuki4x4turkiye. com sitesinde. Ordada dolu dizgin devam ediyor.

Bunların hepsini nerdeyse Hakan kendisi yaptı, sanayiyide çok iyi bildiği için ona maliyeti düşüktür.
Bu işi ehline yaptıralım derseniz malzeme + işçilik fiyat 10-12bin tl. fazları olur azı olmaz emin olun. Benimde 98model benzer bir aracım var ve maliyet şuan için 8bini buldu. Vinç ve tampon yok üstelik.

Yani böyle bir aracın sanayici ve iyi arkadaşlarınız varsa maliyetini düşürebilirsiniz.. Ben hazır araç alınmasını tavsiye ederim. Barbaros arkadaşımızın aracı bu konuda bir örnek. Yukarda Kürşat'ta bahsetmiş. Bunlarla yeniden uğraşmaktansa böyle bir araç almayı yeğlerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0 Kesinlikle kendinizin yeniden hazırlamasından daha ucuza geliyor bu araç.

Yatırım maliyetini bahsetmişiz hep, birde işletme maliyetini anlatayım.

Bu araç LPG de 12lt ile 100km gidiyor. Bu kadar modifiyeye rüzgar direncine ağırlığa göre normal bir değer.

Vergisi 6 aylık 100tl.

Zorunmlu sigorta malum, hep aynıdır.

Kasko normal binek araçlarla aynı.

Sağlam bir araç alırsanız, bakımını zamanında yapın onun dışında gazını benzinini koyun binin. Sorun çıkarmaz.

hos geldın mustafa :smiley: kesınlıkle hakanın arabasının teknık ozellıklerını arkadaslarımıza verdıgın ıcın sagol ..hazır toplanmısını almak daha ıyı dıyorsun ama sende bılıysun kendı aracını kendın modıfıye ettın o zevkı hazır modıfıye edılmıste alabılırmısın her cıvatasındaemegın olması ap ayrı

gokhan5234' Alıntı:
hos geldın mustafa :smiley: kesınlıkle hakanın arabasının teknık ozellıklerını arkadaslarımıza verdıgın ıcın sagol ..hazır toplanmısını almak daha ıyı dıyorsun ama sende bılıysun kendı aracını kendın modıfıye ettın o zevkı hazır modıfıye edılmıste alabılırmısın her cıvatasındaemegın olması ap ayrı

İnsanın kendisinin yapması ayrı bir güzel yoksa hiç çekilecek iş değil. Yaptığın işlerin arazide nasıl iş gördüğünü tecrübe edince daha bi keyif veriyor. Olayın diğer boyutu ise maliyet. Bu iş için daha fazla bütçe ayırmaya değer görsem emin ol hiç uğraşmam doğrudan en iyi parçaları alır en iyi ustalara yaptırırım, keyifte bir yere kadar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR