Bu Araç Hakkında Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,951
Yer
sarıyer
merhabalar suzuki vitara almayı düşünüyorum ve aşağıda link i ni verdiğim aracı tanıyanınız veya bileniniz varsa bana araç hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ozenle_hazirlanmis_off-road_araci-45WQQaXQQ24678225WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkında Acil Yardım

bir diğer sorum ise standart bir 1.6 veya 2.0 jlx alıp bu hale getirmek ortalama kaça malour* benimle bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

95 model araç için km düşük geldi bana ::smiley:

walla bnm aracımı gördünüzmü bilmiyorum ama ben 10 bın tl harcadım

tolga bey merhabalar sizin aracı görmedim nasıl görebilirim siz bana sahibinden de takas teklif etmiştiniz ama daha sonra sizden bir ses gelmedi. ben yarın aracımı satıyorum ve yeni bir araç arıyorum. tabii uygun fiyat ve ekonomik olması nedeniyle suzuki

aksam eve gıttıgımde buraya resımlerını koyarım bende satmaktan vazgectım zaten

hayırlısı olsun bekliyorum resimlerinizi, birde tolga bey, 1.6 jlx bir depo benzin ile kaç km gidiyor. baktığım araçların içinde lpg siz olanlar var ve ben lpg yi çok sevmiyorum.

bnmkıde lpg siz bende sevmıyorum lpg yi suanda bnm araba 400-450 bin gibi yakıyo anca yrn ayna mahrutileri kısa oranlı taktırıcam sanırım 350 bınlere düşer die tahmin ediyorum

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
bir diğer sorum ise standart bir 1.6 veya 2.0 jlx alıp bu hale getirmek ortalama kaça malour* benimle bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

bundan biraz daha iyi hale getirmek 30 000 e yaklaştı bendeki araç :smiley: 15 000 temiz bir aracın alım maliyeti ortalama. 3000 civarı ön arka yan demir tamponlar, alt korumalar ve vinç, 900 şnorkel, 1500 lastik, 3000 yukseltme kiti , aliminyum spacerlar 500, ön arka arb ve arb pompası montajı 6000 , daha bir sürü ıvır zıvır var telsizi, ekstra aydınlatmaları, port bagaj vs vs. fiyatlar yaklaşıkdır biraz + - olabilir

çok sağolun kürşad bey, peki bu araca yükseltme ve spacer takıldıktan sonra 265 70 17 lastik takılabilirmi tabii 17 jantı ile

sanmıyorum, aracı kırmamak için tavsiye edilen üst sınır 1.6 larda 30 inc , daha üstü takmak için çok ciddi modifikasyonlar gerekiyor ve o zaman suzuki yapmak manasızlaşıyor başka araçları aynı fiyata yapmak daha mantıklı hale geliyor. örneğin bir defender alıp direk 33 lastik 2 inc yukseltme ile 35 yakmak varken suzukiye yapmaya çalışınca sanayiden çıkamaz hale gelirsiniz. en ucuz maliyetli suzuki temiz bir suzuki off road için yine 25 i bulur sanırım.

çok sağolun ozaman benim l200 e aldığım yeni lastikler boşa çıkacak artık onları burdan satacağız. yada takasla suzukilere uyan bir lastiğe çevireceğiz.

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
birde son bir sorum kürşad bey sizce ilk koyduğum vitara nasıl ?

suzuki uzmanı değilim ama ağır off road için bir suzuki düşünsem bende aracı bir gidip götürdüm . Kağıt üstündeki özellikleri iyi ama motoru yururu ici ne durumda, nasıl modifiye edilmiş, akslar vs guclendirilmismi, sanzuman ve difransiyeller ne durumda bakmak lazım. Sanırım ağır offroad a sokulmuş bir araç ve bu lastikler arazideki zorlamalarda araca ciddi hasar verebiliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR