Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sonsokak34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,228

sonsokak34

hayaldi gerçek oldu..
Yer
karabük
bu araç hakkında neler düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-hesapli-37563971/detay

Etiketler
Ynt: Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Merhaba,

Bende araç ararken bu ilanı görmüştüm.Ancak 2004'den beri muayenesi olmadığı için ilgilenmemiştim.Bence arabada bir sıkıntı(vergi borcuda olabilir) olmasa muayenesi yaptırılırdı diye düşünüyorum.Çok zor birşey değil.Hele ki TUV devreye girene kadar zaten sıkıntı yoktu.Aracı şimdi muayeneye sokmak isteseniz yüklü bir ceza ödeyeceksiniz.Bence bu tip detayları araç sahibi ile detaylı konuşup anlaşın.

Ama şahsi fikrime göre araç çok kötü durmuyor.

Kolay gelsin

fotoları yorumlarsak iyi gibi duruyor...
zj yi 18 den aşşağı alıyorsanız ??????? işaretleri olmalı...(lpg si falan olan)
araca lpg bağlanmamış olmsı çok koşulan bir araç olmadığını düşünüdürüyor...
tüv e b,i danışın 500 e falan muayene olsa
3500 e prins tüp taksanız
1000 lira genel tüm bakımları tutsa
aracı da 14 e alsanız...
19 a problemsiz bir araç sahibi olursunuz...
tabiii bu yazdıklarım sadece fotoların yorumudur...mekanik problemi cartı curtu bilmiyoruz...

Ben kısa ve öz birşey söyleyeceğim,

Bir insan aracını 2004 den beri muayeneye götürmüyorsa bakıma zamanında hiç götürmemiş demektir, bence o araç çöplüktür.

12 Yaşında bir araç çok temiz gözüküp, fiyatıda uygun olunca biraz şüpheli bakıyor insan.Bütün ZJ ciler bu yoldan geçtiği için hepimiz aynı gözle bakıyoruz herhalde.Bence bu aracın galeri fiyatı 20 000 TL den aşağı olmamalı, o yüzde çok iyi ekspertiz yaptırılmadan alınmamalı.Böyle bir araç gözüktüğü gibi temizse zaten arkadaş çevresinde bir günde gider.Bu yüzden çok iyi baktırın.

hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı ilan sahibi biraz aksi yada ters yapılı bir insan minneti yok gibi konuşuyor sanırım galerici muayenesini yapılı teslim edebilirmisiniz dediğimde 570 tl tutuyo bunuda öderseniz olur dedi aracın fiyatı bir yükseliyor bir çıkıyor araca ben 14000 tl verdim vermedi(tabi yüz yüze değil)beni korkutansa şu aracı 14500 e alsam vergisi lpg si vs.. beya beni aşacak ya alıp bi ssüre garajda yatıracaz bir korkumda şu aracın bir çamurluğu değişmiş airbag olmaya bilir tabi bu kesin değil sadece bi olasılık offf ya bir zj almak ne kadar zormuş bu aracın vergisi ne kadardır sizce mtv de 3000 tl nin üstü bir rakam çıkıyor

2010 senesi icin 1030+1030=2060 tl vergisi bende 97 si var bu yuzden biliyorum tabii vergi dairesine bir dilekce ile kasko indirimini yaptırmanız lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR