örnek olarak gösterdiğiniz fotoğraflar siteye benim yüklediğim fotoğraflar, değişik oldukları doğru, zaten yüklenme amacı da o, yalnız şöyle söyleyeyim başlığa konu aracı ben daha önce o ilan sitesinde görmüştüm, resimlerini de bilgisayarıma indirmiştim, ama buraya taşıma gereği duymadım, neden? çünkü burada ortaya çıkan sonuç torna işçiliğinden başka birşey değil, çünkü jeep fotoğrafları olarak kategorize edilecek bir yanı yok, fantastik örnekleri için bile olsa yakışmazdı, koymadım, kartal ile jeep kaputunu-ızgarasını kaynaklamanın neresi benim yüklediğim değişik resimlerle benzerlik taşıyor? boya olarak, kaporta olarak, malzeme kalitesi olarak falan? sırf ortada emek var diye yapan usta rahmetli oldu denildi diye bu metal yığınına değer yüklemeye gerek yok bence.. motoru alakasız, kupası zaten önü arkasıyla bile alakasız, kalitesiz, bana kalırsa hurdadan farksız..
evet burda imkanlar yurtdışındaki gibi olamıyor, evet emek var, ama o kadar.. ben cj den çok anlamam ama cj sever bir insan bakınca irite olabilir, bunu dile getirebilir..
saygılar