Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi offroadçu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,242
Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :smiley:

Şimdi ok doğru ok da şunuda düşünmek gerekir bence; yurt dışında sağda solda adamlar arabaları öyle bir hale sokuyor ki o zaman oluyorda ruhsatta cj 5 yazan araç niye olmuyor diye düşünmekte fayda var... olsun olsun buda Anadolu cj 5 kt gibi birşey olsun (kt: kartal-toros). Hatta kendi paylaşımlarımızda da değişik versiyonlar mevcut. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.880

hasanfb' Alıntı:
iyisini kötüsünü ayırt etmek için birbirimize yardımcı olmak için burada varız...

Bizde zaten bunun için geldik..

Etiketler

Afrasyap' Alıntı:
Şimdi ok doğru ok da şunuda düşünmek gerekir bence; yurt dışında sağda solda adamlar arabaları öyle bir hale sokuyor ki o zaman oluyorda ruhsatta cj 5 yazan araç niye olmuyor diye düşünmekte fayda var... olsun olsun buda Anadolu cj 5 kt gibi birşey olsun (kt: kartal-toros). Hatta kendi paylaşımlarımızda da değişik versiyonlar mevcut. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16034.880

Sizin yurtdışındaki fotoğraflara yorumum yok zaten..

Türkiye deki bir ilan için konuşuyoruz küçümseme yok kötüleme yok...Herkes sesli düşünüyor gizlimiz saklımız yok.. ;)

CJ ler tüm dünyada sevilen bir araç olduğu kesin..Kimse nie şunu yaptın die karışamaz...

CJ ise beni ilgilendirdiği için sevmiyorum yada beyenmiyorum demem gayet normal...Şimdi CJ isteyen bir arkadaşıma ben bunu CJ diyemi yutturucam... ???

Afrasyap' Alıntı:

İyi akşamlar,
CJ kullanıcısı değilim ancak, bunu söylemem gerekiyor ; Başlığa konu olan araç ile sizin verdiğiniz linkteki araçlar (Bir iki istisna dışında) çok çok farklı yerdeler bence, selamlar.

Küçümseme yok kötüleme yok diyoruz ama yutturmaktan bahsediyoruz. ;D
Alıp yakalım falan... biraz o tuhaf geldi . Tabiki fikirleriniz önemli ...
Bence siteye yakışan Üstadların bu parçaların birleştirilmesinin araba için uygun olup olmadığı, teknik olarak faydası zararının ne olduğu gibi, motor aksamı vs. üzerinde tartışılıyor olsaydı bizde feyz alır dinlerdik... Ancak konunun irdelenişi etik olmadığı kanısındayım... Affınıza sığınarak ???

Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar,
CJ kullanıcısı değilim ancak, bunu söylemem gerekiyor ; Başlığa konu olan araç ile sizin verdiğiniz linkteki araçlar (Bir iki istisna dışında) çok çok farklı yerdeler bence, selamlar.

İyi akşamlar Mustafad bey
Bende kullanıcı deyilim ama burda da (bir) istisnadan bahsediyoruz zaten

Bazı şeyleri insanlar istemedende kabullenmek zorundalar herşey istedikleri gibi gitmez...Gözümüzle görüyoruz kulaktan dolma bilgiler değil yaşayarak öğreniyoruz bu kadar olmaz dedirten cinsten söz ediyoruz... :smiley:

İstisna diyorsunuz ama yanlış bir istisna... ;)

Alanada binenede sahibinede ustasınada beyenenede hayırlı olsun diyorum... güle güle binsinler CJ-5 lerine....

hasanfb' Alıntı:
Yapılması gereken herşey yapılabilir ama "ok'u" doğru olarak kabul ettiysek gerçek doğru odur...CJ ile yakından uzaktan alakası yok katogorisini değiştirmek lazım ozaman...Verilen ilan ozaman aldatıcı düzeye giriyor insanları kandırıyor CJ-5 benzer bir yönü varmı..Ne modifiyesi var kupa değişmek modifiyemi oluyor...

Bu arada www.gezenbilir.com açık forum sitesi eleştirilmeyi yada eleştirilmeyi sevmeyenler olabilir,iyisini kötüsünü ayırt etmek için birbirimize yardımcı olmak için burada varız...

Sevgili arkadaşım,kardeşim abim;

Bakınız burada kimse ok eğridir demiyor.Doğru ne ise odur.Fakat bir doğruyu söylemek adına kullanılan yanlış ifadeler vardır...Evet bu aracın CJ ile yakından alakası yoktur..Ortada imkanlar dahilinde bir emek vardır....Bunun + ve - lerini tartışırım, amma velakin bir emeğin arkasından sırf beğenmemek adına kullanılan yakalım, yıkalım vb. buna benzer yorumları kabullenmem...

Burada bir emek söz konusu değil...

CJ şasini biliyormusunuz 13 adet kupa takozu yeri var herhangi bir kupa alıp üstüne oturtabilirsiniz...Bunu hemen hemen her usta yapar.. ;)

Ustamız parçası ucuz bir kupa tercih etmiş... ;)

Saygılar...

hasanfb' Alıntı:
CJ şasini biliyormusunuz 13 adet kupa takozu yeri var herhangi bir kupa alıp üstüne oturtabilirsiniz...Bunu hemen hemen her usta yapar.. ;)

Ustamız parçası ucuz bir kupa tercih etmiş... ;)

Saygılar...
Hah işte okumak istediğimiz cümleler geliyor ... öğrenmeye başlıyoruz işte...

Selamlar

Mekanik kabiliyetini bilmiyoruz ama görüntü olarak bakınca jeep olarak lanse edilmesi çirkin

Diğer yandan hiç bir Türk markasının olmadığı ülkemizde bir kişinin çıkıp, biraz ordan biraz bundan alıp böyle bir araç yapması bence muhteşem.

Bu sitedeki bazı arkadaşlar bile, bilgi birikim ve tecrübelerini bir araya getirseler böyle bir imkan destek bulunsa ortaya muhteşem araçlar çıkacagına inancım sonsuz.

Dolayısı ile bireysel bir çaba ile biraz ordan biraz burdan öyle bir araç ortaya çıkartan ustayı taktir ve Rahmetle anıyorum jeep demese daha güzel olurdu.

saygılar.

Afrasyap' Alıntı:

örnek olarak gösterdiğiniz fotoğraflar siteye benim yüklediğim fotoğraflar, değişik oldukları doğru, zaten yüklenme amacı da o, yalnız şöyle söyleyeyim başlığa konu aracı ben daha önce o ilan sitesinde görmüştüm, resimlerini de bilgisayarıma indirmiştim, ama buraya taşıma gereği duymadım, neden? çünkü burada ortaya çıkan sonuç torna işçiliğinden başka birşey değil, çünkü jeep fotoğrafları olarak kategorize edilecek bir yanı yok, fantastik örnekleri için bile olsa yakışmazdı, koymadım, kartal ile jeep kaputunu-ızgarasını kaynaklamanın neresi benim yüklediğim değişik resimlerle benzerlik taşıyor? boya olarak, kaporta olarak, malzeme kalitesi olarak falan? sırf ortada emek var diye yapan usta rahmetli oldu denildi diye bu metal yığınına değer yüklemeye gerek yok bence.. motoru alakasız, kupası zaten önü arkasıyla bile alakasız, kalitesiz, bana kalırsa hurdadan farksız..

evet burda imkanlar yurtdışındaki gibi olamıyor, evet emek var, ama o kadar.. ben cj den çok anlamam ama cj sever bir insan bakınca irite olabilir, bunu dile getirebilir..

saygılar

Şimdi ustası rahmetli oldu diye sevecek deyiliz tabi ama adam takmış takıştırmış sizce yakışmamış... olabilir... Yalnız rahmetli konusu rahatsız etti artık keşke yazmasaydım ....
memorian' Alıntı:
örnek olarak gösterdiğiniz fotoğraflar siteye benim yüklediğim fotoğraflar, değişik oldukları doğru, zaten yüklenme amacı da o, yalnız şöyle söyleyeyim başlığa konu aracı ben daha önce o ilan sitesinde görmüştüm, resimlerini de bilgisayarıma indirmiştim, ama buraya taşıma gereği duymadım, neden? çünkü burada ortaya çıkan sonuç torna işçiliğinden başka birşey değil, çünkü jeep fotoğrafları olarak kategorize edilecek bir yanı yok, fantastik örnekleri için bile olsa yakışmazdı, koymadım, kartal ile jeep kaputunu-ızgarasını kaynaklamanın neresi benim yüklediğim değişik resimlerle benzerlik taşıyor? boya olarak, kaporta olarak, malzeme kalitesi olarak falan? sırf ortada emek var diye yapan usta rahmetli oldu denildi diye bu metal yığınına değer yüklemeye gerek yok bence.. motoru alakasız, kupası zaten önü arkasıyla bile alakasız, kalitesiz, bana kalırsa hurdadan farksız..

evet burda imkanlar yurtdışındaki gibi olamıyor, evet emek var, ama o kadar.. ben cj den çok anlamam ama cj sever bir insan bakınca irite olabilir, bunu dile getirebilir..

saygılar

Bende cj meraklısı olarak sitede merakla gezinip üstadlarımdan birşeyler kapmaya çalışıyorum... Ayrıca paylaştığını resimler içinde teşekkür ederim.Şimdi yeterli imkan yok tabi ama benimde ekonomik durumum buna müsade ediyorsa bende buna benzer birşey yapar övünürdüm mesela, ha o beyenmez öbürü beyenir...bu tartışılır ... Takdir edersiniz ki Yakalım yıkalım bunlar uygun gelmedi yoksa tamam kartal ve torosdan jeep mi olur...?
[irite olmak(İngilizce) = rahatsız olmak(Türkçe)] Anlamayınca baktım ekleyeyim dedim... Saygılar ;)

iyi yapmışsınız ;)

sahibi fiyatını uygun tutmuş, bakalım ne zaman satılıcak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR