Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemi offroadçu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,149
Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :smiley:

Grand kartal cj-si Orvis Edition bu siz de pek cahilsiniz yahuu
adam utanmazmıki buna binerken

Etiketler

arç satılmış her ne olursa olsun yaratıcı bi çalışma ruhu cj sonradan cjslx olmuş yeni sahibine hayırlı olsun

gördüğünüz gibi kör atın kör alıcısı olur.
Adam daha öncede dediğim gibi emek harcamış ve pekçok bileşeni bir araya getirerek yürüyen işlevsel birşey yapmış ve sattı
hayırlı uğurlu olsun alanada satanada bizlerede. :D

herkese selam arkadaslar ben birkac arac daha gördüm kartaldan yapma cif kabin nissan modeline benzetilmis. ama bu cok yazık olmus her iki arabayada. bu sanki iki cins köpeyin cifleşmesinden ortaya cıkmış bir farklı cins gibi:smiley: olmuş

evedilaz' Alıntı:
arç satılmış her ne olursa olsun yaratıcı bi çalışma ruhu cj sonradan cjslx olmuş yeni sahibine hayırlı olsun

Alana hayırlı olsun, bakarsınız yeni sahibi bu siteye üye olur. :D :D

Afrasyap' Alıntı:
Hah işte okumak istediğimiz cümleler geliyor ... öğrenmeye başlıyoruz işte...

CJ okumayla yazmayla çizmeyle öğrenilmez birebir yaşamak lazım. Onunla duygusal bir bağın olması lazım yoksa sana CJ birşey vermez.

Bilmek istediğiniz başka şeyler varsa bilgim dahilinde cevaplarım.

Ama yakalım yıkalım bunlar kötü sözdür uygun gelmedi gibi sözler söylemiştiniz ya!!!

Beni belki tanımıyorsunuz ama sitede az çok tanıyan vardır durumum müsait olsa ben o arabayı alır yakardım.

Çünkü bana göre herkes CJ kullanamaz. CJ bir ayrıcalıktır, Bir istisnadır, CJ bence bir aşktır, sevgidir, bağlılıktır.

Siz CJ'nize ne kadar iyi bakarsanız o sizi hiç üzmez. Ayrıca CJ'de Ruh vardır siz anlar ve ne istediğinizi bilir ona göre davranır ;)

Siz bu dediklerimi belki gülebilirsiniz ama gerçek CJ kullanıcıları bu dediklerimi anlayacaktır.

Selamlar...

Mithatcan' Alıntı:

Mithatcan son noktayı koynuş arkadaşlar :smiley: ;) :D 8)

[attachment=1]

Mithatcan ve cj.jpg

figo' Alıntı:
Mithatcan son noktayı koynuş arkadaşlar :smiley: ;) :D 8)

[attachment=1]

Bu benim ya

Geçen sene yaz ayında Ömerli barajının olduğu yer. Tam arkamdaki Hasan kardeşim. Şortlu şapkalı olan Efe.

Daha arkada burnu azıcık gözüken CJ benim Aşkım olur. Abi bunu nerden çıkardın ya ben unutmuşum bunu :smiley:)

Çok iyi .....

Buda videosumuydu Mithatcan, Hasanın cj ciyle :smiley: ;) :D 8)

http://s667.photobucket.com/albums/vv39/hasanfb/?action=view&current=26072009006.flv

cj.jpg

Burada ben Hasan'ın arabasını kullanıyorum. Birden CJ bana askeriyeye girmemi söyledi ve bende onu kırmayıp tel örgülerden daldım içeri :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR