bu araç için düşünceleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hamza33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,409

hamza33

Ana Kamp
Yer
TÜRKİYE
arkadaşlar merhaba.linkte verdiğim araç için düşünceleriniz nedir?bu aracı yakından görüp inceleyen varmı?ben gündelik kullanım ve tatil zamanları köy ve yaylalarda gezebileceğim bir 4x4 istiyorum.g serisi mi yoksa ml serisimi kararsızım.Ben askeri personelim ve dolayısıyla yıllık izinlerde uzun yollar kat edeceğim.konfor da bu nedenle önem arzediyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-original-kazasiz...mercedes....g-240-dizel-4-x-4-109048537/detay

Etiketler
Ynt: bu araç için düşünceleriniz?

Araç muhtemelen Botaş'tan emekli.Def.kilitleri yok.Sonradan taktırmak büyük para.Uzun yollar demişsiniz.Bu araçta pek konfor aramayın.Üzerindeki motorla fazla sürat yapamazsınız.Ama tabiri caizse taş gibi bir araçtır.
Anlattıklarınızdan yola çıkarak isteklerinizle pek uyuşmuyor gibi.

önemlki olan aracı almak değil alınan aracın tekerini döndürmektir.bende malulen emekli olan bir askeri personelim ve dolayısıyla bizim bütçemizle bu araç yürümez.onun yerine daha uygun araçlar alabilirsin.parça sıkıntısı olmayan ve sizi fala yormayacak bir araç mesela

ben G hastasi birisi olarak sana ml'i onercem .[ ml 270 cdi ise tabii] uzun yol kullanim daha rahat ve yakit daha iyi...

G dusunurseniz ve agir off road yoksa aklinda 463 kasa iyi arac, ama tabii ki daha pahali.

saygilar huseyin

arkadaşlar yorum ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.Araştırmalarımve yorumlarınıza göre Glerin daha çok arazi amaçlı olduğuna bir kez daha kanaat getirdim.ML lerde çok hoşuma gidiyor ama aklımdaki sorulardan dolayı tereddütte kalıyorum (1. otomatik vites beni korkutuyor. 2. 15-16 yaşında bir aracın ne kadar temiz ve orjinalini bulabilirim????) bunun gibi şeeyler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-ml-230-orjinal-yakiti-vergisi-dusuk-104798316/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-98-model-temiz-mercedes-ml-92807128/detay

bu iki araç hem manuel hemde vergi yönünden avantajlı ancak 230 hakkında pek bilgi bulamadım.motor yeterli mi, kronik sorunları varmı, benim gibi tek maaşlı memuru üzer mi?

Nadir bey tavsiyeniz için teşekkür ederim.grand vitaralarda güzel ve dizel avantajı da var. Ama mercedes dedinmi içim gidiyor.Kısmet bakalım araştırma ve incelemelerim devam ediyor.Sizin gibi arkadaşlarla burada konuşup araştırıp bir karara varacagız.acelem yok.Uzun vadede planladıgım bir iş aracımı değiştirmek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR