Bu Araç Nasıldır...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,941
Ynt: Bu Araç Nasıldır...

L200'ün bu kasalarını ben de beğeniyorum, konfor,performans konusunda bence çok iyi. Şasi dizaynını da çok güzel yapmışlar.Mitsubishi'ler genelde sorunsuz araçlardır, serviste çalışan arkadaşlardan aldığım bilgilerde böyle, gerçekten ölmeyen araçlar. Ben tavsiye ederim.

Etiketler

Merhaba,

Öncelikle başlığı açan arkadaş gibi bende Adana da ikamet ediyorum. Başlık konusu araç gayet hoş bir görünüme sahip. hazır başlığı bulmuşken bende 1 -2 soru sormak istiyorum

En sonunda beni de gaza getrip arabamı satıp arazi aracı almama sebep olan bu foruma çok teşekkür ediyorum.
Bugün itibariyle 2007 model bir mitsubishi manuel vitesli 4 çeker aracı başka bir şehirde bir miktar kapora verip kapattım. Aracın plakasını sorguladığımda herhangibir hasar görünmüyor. Aynı plakayı yetkili servisten incelettirip aracın tüm bakımlarının 80.000 dahil zamanında yapılmış olduğunu gördüm. Araç 155.000 km de. Bu kilometrede bir mitsubishi alırken nelere dikkat etmeliyim , özellikle baktırtmam gereken parçalar nelerdir. Bu km de mitsubishi alınır mı? Bu araçların bu km lerde kronik arızası yada yüksek meblağda değişmesi gereken hayati parçaları nelerdir? Bu aracı görmeye pazar günü gideceğim ve kısmetse alacağım. Satıcının araca istediği rakam 28.000. Aracı aldıktan sonra niyetim aracı 160.000 de tekrar ağır bakıma sokmak. İşi bilen ve bu aracı tanıyan arkadaşlardan 1-2 ipucu alabilirsem çok yardımınız dokunur. Teşekkür ediyorum.

o kilometrede o araca hiç bir şey olmaz eğer bakımları dediğiniz gibi zamanında yapılmış ise ben 2001 modelini 243000km de aldım ustaya götürdüm motorun daha yüzde yirmisi bitmiş dedi yağına suyuna iyi bakarsan 700 bin km lere kadar binersin dedi etraftan duyduğumda bu şekilde zaten korkmayın yani ama yine bir ustaya gösterin hararet falan yaptırılmamışsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah iyi günlerde kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR