bu aracı almaya niyet ettim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ohtar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,731

ohtar

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
merhaba,
foruma yeni üye oldum, daha doğrusu ilk aracım olacak kısmetse, zamanla muhakkak ki sizler kadar bilgi sahibi olabileceğim ancak şu anda pek bilmediğim için sizlerin yardımını rica ediyorum. aşağıda linkini verdiğim araç pek hoşuma gitti, gözüm kaldı. gelin görün ki, eski araç olmasından ve motorun h100 motoru olmasından ötürü tereddütlerim var. fj40 çok hoşuma gidiyor. ancak şu olsa daha iyi olur, bu araçta şu kötü olmuş gibi yönelendirme yapmanız mümkün mü? vakit ayıran herkese teşekkür eder, hakkını helal etmesini rica ederim.


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-fazlioglu-ndan-meraklisina-4x4-dizel-arazi-tasiti-83768756/detay
selamlar.
 

Etiketler
Ynt: bu aracı almaya niyet ettim

araç güzel ancak h 100 ü değişmen gerekir 16000 lik fj 40 ilanıda benim dizele çevirme düşüncem var işletemiyoruz ama iki senede indir bindir yapacağım heralde h100 motoru güç olarak bu arabaların tadını vermez vede pompa sıkıntısı yaşayan bir motordur saygılar.
 

Ynt: bu aracı almaya niyet ettim

çok teşekkür ediyorum bilgiler için, görüntü olarak 84' lere taktım kafayı. bahsettiklerinizden sonra bu aracı rafa kaldırıyorum, tekrar motor değiştirmek masraflı gelir şu anda. çok teşekkür ederim tekrar.
 

Ynt: bu aracı almaya niyet ettim

o araç motoru h 100 olduğu için ilanda. size tavsiyem toplanmamış ucuz bir araç alıp komple yeniden toplamanız
 

Ynt: bu aracı almaya niyet ettim

teşekkür ederim, peki bu konudaki cehaletime verin, 38" lastikler, yükseltme kiti, yürüyen aksam ve gövde bakımı, yeni motor alımı gibi komple bir tadilet yaklaşık ne kadara çıkabilir? ve böyle bir fj40-fj70 tipi araca hangi motoru önerebilirsiniz?
 



Ynt: bu aracı almaya niyet ettim

ben bu işi amatör bir şekilde yapıyorum fj 40 benim için ilk olacak bende sizin gibi araştırarak sorarak kafamda bir profil oluşturup aracı komple söküp kendi ellerimle topluyorum canım ne istese yapıyorum araca fj 40 için normal kullanımda en iyi motor orjinal motorudur ama profesyonel bir offroad için turbo motor seçenekleri tartışılabilir. yükseltme işini kitle yapmaktan ziyade iyi bir ustaya makasları üste alarak yaptırabilirsin benim araç makas larla yükseltilmiş. bu tavsiye sebeplerim maliyeti düşük tutmak adınadır kit araştırmadım varmı yokmu bilemem varsada pahalıdır kesin yada pahalı alacağın çin malı canını acıtır diger araçlar gibi yaygın kullanımı olsa öneri benzetme örnek verilir malesef burada tıkanıyoruz takminimce baştan sona sizin dediğiniz gibi bir araç yapacak olursanız ortalama 15 bin harcarsınız bu fiyat size bağlı yükselir azalır 70 ile ilgili pek bilgim yok arştırmak gerekir 0541 570 96 85 kendiniz yapmak isterseniz döşeme yükseltme rolbar vb uygulamalarda nasıl yapıldığına dair yardımcı olurum
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst