Ynt: Bu Aracı Bilen varmı ? ( ZJ) Tavsiyeler
paşalı arap' Alıntı:
Teşekkür ederim Levent bey, rahatladım yarın bir aksilik olmazsa servise göstereceğim. tramerden bir çarpma çıktı aracın ön demirleri olduğu için zarar görmemiş öndeki araç zarar görmüş ve tramere geçmiş (bana anlatıldığı bu) yarın belli olacak ha bir de burada olsaydınız kesin sizi yanımda isterdim

sizin çevrenize araç alırken yardımlarınızı forumdan okumuştum.
Yardım edebileceğim her konuda 24 saat arayabilirsniz, 0533 591 29 33...
servislerde sıkıntı şu;
bu araçları pek sallamıyorlar, çünkü artık müşteri portföyü olarak onlar için hedef kitle değiliz, para kazanamıyorlar çok fazla o nedenle de pek fazla ilgilenemiyorlar haklılar da onalrı suçlamak yersiz, sizde ben de öyle yapardık, amme hizmeti gibi birşey aslında...alacağı 50-100 liraya değmiyor yani...
mertbirincioglu' Alıntı:
öyle olsa da deme ya...konduramıyorum kendi aracıma değildir o kadar diyorum....değildir dimi ???
valla bırakın zj yi bi wj lere bi göz atın 200 bini çoktan devirdi çoğu,
200 binlerde 3-4 zj aldım hata bulmanız imkansız nerdeyse, 150 binlerde çok zj nin bitik ötesi olduğunu, 1998 de servisten 195 binde çıkıp 2010 yılında 145 bin de gezdiği gibi size en az 30 tane zj yi ilan numarasıyla yollarım...
ben son 4 ayda 15. wj-zj aldım çevreme şunu net söyliyim %90 ı palavra...
150 binde eli ayağı düzgün wj ye hemen yapıştırıyorum parayı valla...
şimdiiiii....
bu araçları sıfır kim alır? genelde parasını kendi saymayan adamlar...
bu adamlar yakıt ekonomisi, bakım gideri, 2. 3l değeri gibi faktörleri pek önemsemezler...helede 90 lı yıllarda krizden krize giren bir ülkede 5,2 motor jeep e binmek....!!!!!
bu adamlar genelde 2 sene max 4 yıl kullanır araçları, servislerin en sevilen portföy gurubudur...ağırlıklı olarak 200 bin psikolojik sınırında aracı plazaya takasa verirler...
buradan bu aracı şu an ki kazancı aylık 10 bin tl civarı olan grup alır...genelde km leri 90 bin psikolojik sınıra çekilerek....3-4 yıl da ortalama bu grup biner...
bu grup galeriye verir takasa...
galeriden biz alırız çünkü galeri genelde gazlamıştır bu portföye, ve bandrol zamanları geldiğinde onlara rahatsızlık verir...
ve sıra bize ya gelir yada 1 tur daha bekleriz...
şimdi de bizim gibi off-road la uğraşan 3-5 kendini bilmez bu arabaların alınması sağlar, reklamını yapar, sattırır, aldırır, aşık olur, aşık eder vs vs vs....
bu safhalarda km lerle oynandığı için gerekli elzem bakımlar atlar uzar, yapıldı denir...
şimdi bi yeni model yani 2008-2010 civarı range-roverlara bakın, porshe lere, mercedeslere, bmw lere bunların lüx otomobillerine km leri size araçlarımız için yol gösteir...çünkü bu araç sahipleri bizim araçlarımızın ilk sahiplerinin ya kendileri yada akrabalarıdır...
araçlarımızın genel dolaşım hikayesi budur...