Bu araçı değerlendirir misiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismailb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,743

ismailb

Ana Kamp
Yer
İstanbul / Kavacık
Selamlar,

Uzun zamandır discoları takip ediyorum. Benim amaçım off road yapmak değil ancak çayırda bayırda dolaşmak, belki ıssız bir koyda kamp yapmak, gerektiğinde bozuk dağ yollarına tırmanmak vs.. Bütçem TD5'e yetmediği için ( bütçe bu arada 20.000 - 24.000 TL arası) kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum... :D
Bu arada Honda CR-V'leri ve RAV 4'lere de bakıyorum..

Sizlerden ricam linkteki araç için bilgilerinizi rica ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2500-tdi-discovery-78725966/detay

Araçı gidip görmedim sadece dizel olması ve fiyatı cazip geldi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Etiketler
Ynt: Bu araçı değerlendirir misiniz?

bence km cok artı yorgun oldugu her halinden belli fotolar bile yorgun ;D
bütcenizi biraz artırıp halihazır olan dısco alın bence sitede var yanılmıyosam he yoksada yakında satılıga cıkar mutlaka bence biraz sabredin ;)

Fatih bey

Yorum için teşekkür ederim. Bütçe düşük olunca ve gönülde disco varken gözüm bazen yorgunluğu gözardı edebiliyor. Malum siteye sürekli bakıyorum ve hatta sabır taşına bile dönüşüyorum artık.. :D

Merhaba arkadaşım,
Bende çok acele etmeden bir araç arıyorum bu aracın ilanınıda görüp bakmıştım, hatta ciddi olarak İstanbul'a gitmeyi bile düşündüm fakat asıl değeri 20000lira olunca vazgeçtim.Sebebi 20000liralık arabayı niye 17500liraya satıyorki.Ben arabamı eğer sorunu yoksa değerinin altında bir paraya babama satmam.
İşte bu konu beni korkuttu, ha bu arada belki çok iyi bir arabadır onuda bilmem.
Türkülerle kalın, sağlıkla kaın.

Niyazi bey,
Haklısınız, niye 20000 lik bir araçı 17500 e versin? Bu yüzden fırsat bulursam yerinde görmek için gideceğim. Eğer gidebilirsem sizleri de haberdar ederim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR