Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ercan3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,427

Ercan3

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba,
aşağıdaki 3 araç için öneri ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. 2005 20.000km pek alası gelmiyor ama siz ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/suzuki_grand_vitara_2004_askin_jeep_ten_-89WQQaXQQ19918527WQQpXQQdisplayitem
Aşkın jeep deneyimi olan, tanıyan bilen var mı?

http://www.sahibinden.com/gercekten_sifir_!!!!!!!!!!-54WQQaXQQ19652604WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_20_000_km_de_boyasiz-14WQQaXQQ19264269WQQpXQQdisplayitem

iyi seneler...

Ynt: Bu araçlar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim...

mrb araçlar hakkında deneyimim o kadar yok fakat okuduklarımdan ve araştırdıklarımdan yola çıkacak olursanız bayagı bilgiliyim:smiley:bende suzuki vitara araç alırken çok düşündüm çok araştırdım ve çokk okudum ve sonunda büyüklerimizin sözünü dinledim suzuki grand vitara aldım evet sizin verdiğiniz linklerdeki aracın düşük modelini aldım çok güzel çok rahat ama dedim ya büyüklerimizin sözünü dinledim evet dinledim ve manuel vites aldım siziden manuel vites almanız yönünde tavsiyeleri okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim saygılar...

baktığınız araçların ikiside 2.0 motorlu araclar ve fiyatları bu nedenle daha cazip görünmekte. 1,6 larda fiyatlar daha yuksek seyredecektir.

MİCOMİCO' Alıntı:
baktığınız araçların ikiside 2.0 motorlu araclar ve fiyatları bu nedenle daha cazip görünmekte. 1,6 larda fiyatlar daha yuksek seyredecektir.

2.0 motorun daha fazla yaktığını biliyorum ama daha güçlü motor özellikle arazi ortamında önemli değil m? 1.6 motor 5 kapı GV performansı yeterli mi?

citir' Alıntı:
Merhaba araçlar hakkında deneyimim o kadar yok fakat okuduklarımdan ve araştırdıklarımdan yola çıkacak olursanız bayagı bilgiliyim:smiley:bende suzuki vitara araç alırken çok düşündüm çok araştırdım ve çokk okudum ve sonunda büyüklerimizin sözünü dinledim suzuki grand vitara aldım evet sizin verdiğiniz linklerdeki aracın düşük modelini aldım çok güzel çok rahat ama dedim ya büyüklerimizin sözünü dinledim evet dinledim ve manuel vites aldım siziden manuel vites almanız yönünde tavsiyeleri okumanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim saygılar...
Ben çoğunlukla şehir içinde kullanacağım için otomatik tercih ediyorum. Arazide çok farkı oluyor mu?

otomatik vites araca ayrı bir konfor kazandırıyor ama komfora takılsaydık arazi aracı yerine otomobil alırdık. arazide konfor önemli değil işlevsellik önemli. arazide bütün kontrollerin elimde olmasını isterim. bu nedenle yeni nesil yuksek teknoloji tek tuşla arazide giden araçlara karşıyım ben.

Ben Sonuncu iyi Derim Ancak Bu Parayı Vereceksen BENCE Suziki Alma Derim ;) Yeni Sportage'ler çok güzel ;) veya frontera ;) birde eski model alacaksan otomatik vites alma bence, çünkü sorun çıkardımı masrafı büyük oluyor...! Model eski olunca sorun çıkarma olasılığı fazla ;)

ByEscobar' Alıntı:
Ben Sonuncu iyi Derim Ancak Bu Parayı Vereceksen BENCE Suziki Alma Derim ;) Yeni Sportage'ler çok güzel ;) veya frontera ;) birde eski model alacaksan otomatik vites alma bence, çünkü sorun çıkardımı masrafı büyük oluyor...! Model eski olunca sorun çıkarma olasılığı fazla ;)

30.000 TL'ye kadar 2005 model 5K kilometresi düşük temz bir GV bakıyorum. Kilometresi yüksek temiz 25.000'e kadar iniyor. Okuduklarımdan yakıtının 4x4 olarak düşük, motor ve mekanik olarak genelde sorunsuz, 4x4 olarak keçi gibi ve çok büyük hacimli olmaması nedeniyle Suzuki'yi düşündüm... Bakalım uygun bir tane çıkar umarım...

İyi seneler dilerim

ben direk askın jeep
lafını duyunca cevap vermek istedim..
bende aracımı oradan aldım
ıyıler hoslar.. muayenesı falan yoksa onlar yaptırıyorlar
hatta benımkı muayeneye gıderken lastık patlamıs
ve ogrencıyım dıye oradakı bey sanırım adı mustafaydı (bosnak gocmenı onu hatırlıyorum)
bana 5 adet wrangler lastıgı vermişti 0a yakın..

durumunuzu bilmem ama belli masrafları onlara kredı kartıyla falanda odeme sansınız oluyor..
sahibinin adı askın
benıde oraya babam goturmustu babamda zamanında oradan arac falan almıs etmıs yıllardır oradalar..

acıkcası aklıma kotu bısey gelmedi

rah94' Alıntı:
ben direk askın jeep
lafını duyunca cevap vermek istedim..
bende aracımı oradan aldım
ıyıler hoslar.. muayenesı falan yoksa onlar yaptırıyorlar
hatta benımkı muayeneye gıderken lastık patlamıs
ve ogrencıyım dıye oradakı bey sanırım adı mustafaydı (bosnak gocmenı onu hatırlıyorum)
bana 5 adet wrangler lastıgı vermişti 0a yakın..

durumunuzu bilmem ama belli masrafları onlara kredı kartıyla falanda odeme sansınız oluyor..
sahibinin adı askın
benıde oraya babam goturmustu babamda zamanında oradan arac falan almıs etmıs yıllardır oradalar..

acıkcası aklıma kotu bısey gelmedi

Teşekkür ederim, Aşkın jeepteki Suzuki'ye bir bakacağım...

Benim aracım da Suzuki fakat vitara değil, jimny ve otomatik, otomatik olmasının tek sakıncası , manuellere oranla daha fazla yakıt tüketiyor olması, onun dışında hiç bir eksisi yok.Trafikteki rahat kullanımı ve arazideki kabiliyeti de cabası. Ben de aracımı satıp grand vitara almayı düşünüyorum , o nedenle bu araçları sürekli incelemeye çalışıyorum. Umarım istediğiniz gibi bir araç alırsınız, aldığınız aracı da burada paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada vediğiniz ilanlardaki ikinci ve üçüncü araç aynı araç dikkatli bakın derim,selamlar...

saboy' Alıntı:
Benim aracım da Suzuki fakat vitara değil, jimny ve otomatik, otomatik olmasının tek sakıncası , manuellere oranla daha fazla yakıt tüketiyor olması, onun dışında hiç bir eksisi yok.Trafikteki rahat kullanımı ve arazideki kabiliyeti de cabası. Ben de aracımı satıp grand vitara almayı düşünüyorum , o nedenle bu araçları sürekli incelemeye çalışıyorum. Umarım istediğiniz gibi bir araç alırsınız, aldığınız aracı da burada paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada vediğiniz ilanlardaki ikinci ve üçüncü araç aynı araç dikkatli bakın derim,selamlar...

Savaş Bey ben de işkillenmedim desem yalan olur. İsimler ve telefonlar farklı ama araç özellikleri ve fotoğrafları benzer, her ikisi de Şişli'de...
Umarım siz de en kısa sürede istediğiniz araca sahip olursunuz.

aradıgınız model ile alakalı onlara haber verirseniz size istediginiz özelliklerde araç bulabilirler sanırım
internet sitelerinde vardı..

bide suan ellerinde bir tanede 94 model bordo bitane var
gelip gecerken goruyorum temiz duruyor internette fiyatınıda 13 14 gibi falan gormustum yanlıs hatırlamıyorsam

ben internetten buldugum bir range rover ı almaya giderken parca fiyatları ıcın bılgı almaya gıtmıstık babamla (range için)
o sırada benımkını gorup begenmiştimde almıstık

yada bi gidin bakın ellerinde çeşit çeşit bir ton arac var

hayırlısı diyelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri