tuggy' Alıntı:sizce bu saydıklarımı sığdırabilirmiyim bu çantaya?
Uyku tulumunuda çantanın dışına bağlayabilirsiniz. çantanın tüm ceplerinden,etinden butundan yararlanırsanız söyledikleriniz sığar.Elbiselerin ne kadar yer kaplayacağı önemli sadece. Diğerleri zaten sığdırılır. Çok kamp tecrübem oldu,Türk insanının huyudur pratik çözümler üretmek vs. her şekilde sığdırırsınız içiniz rahat olsun.tuggy' Alıntı:ben yaklaşık 3 haftalık bir kampa çıkacağım,ama farklı kampinglerde ve büyük ihtimal farklı şehirlerde,çantanın içine koyacaklarım ise kabaca şunlar: elbiseler,bir takım temizlik malzemeleri,nikon d90 fotoğraf makinesi(yaklaşık 1 kilo ağırlığında),uyku tulumu ve ufak bir netbook bilgisayar.çantanın dışına ise çadırı ve matı bağlamayı düşünüyorum. saygılar.
Satıldığı yere bakarsanız K.K.T.C yazıyor.Orada fiyatların biraz daha düşük olması normal.miralayneron' Alıntı:Ayrıca bu fiyata da böyle markalı bir çanta bulamazsınız. karar sizin kolay gelsin.
bu kadar ucuz ise herşeyi ordan almak lazımAssasin' Alıntı:Satıldığı yere bakarsanız K.K.T.C yazıyor.Orada fiyatların biraz daha düşük olması normal.![]()
Kıbrıs dengesiz bir yer , 50 litre çantayı 100 liraya alabilirsiniz ama 50 litre suyu 100 liraya alamazsınız. Yaklaşık 150 tl gibi bir rakam çıkar.miralayneron' Alıntı:bu kadar ucuz ise herşeyi ordan almak lazım![]()