<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bu da benim jeep im</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
jeep' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayenizde bende öğreniyorum. 3.07 den 5.38 e kadar arada iç kutu değiştirerek takılabilinir. Ama ön diferansiyeli değiştirmek kolay olmayabilir.<br />
<br />
Çılabilecek olası sorunlar<br />
1- Kovan değişeceği için diferansiyel genişliğini ve makasların bağlantı noktalarının ölçüsünü iyi hesaplamak ggerekecek. Özellikle diferansiyele yakın bağlantı noktasını kaydıramazsınız. Çok geniş olursa diğer taraf çok dışarı çıkar. Dar olursa makasların arasına sığmaz.<br />
2- Dana44 ün direksiyon ve uzun rot sistemi dana30 dan farklıdır. Tadilat yapmanız gerekecek. Bu sebepten cj-8 in diferansiyelleri sanki daha uygun gibi. Cj-8 hem geniş olur hemde 46/14 gibi oranları mevcut. cj-8 den ön diskli dana30 arka kampana AMC20 çıkar.<br />
3- Eğer önleri disk yaparsanız, disk frenin merkezleri büyük olduğu için fren ana merkezi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.<br />
<br />
Bakalım nasıl devam edeceksiniz merakla bekliyorum..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba <br />
Ben su an almanyadayim,araba su an bir bir bucuk ay icin findik islerinde böyle kullanilacak,findikdan sonra ;D(bizim oralarda tarih yoktur ya findikdan önce ya findikdan sonra vardir)türkiyedeki enistem arabanin yapimina devam edecek.Ben bu arabanin son hizini 140 KmH ya cikarmak istemezdim,lakin araba genisledikden sonra asfaltta cok iyi performans gösterdi,yol tutusu virajlarda ve de 85-90 Kmh da firen yapmaada ki reaksiyonu cok güzel oldu.direksiyonu birakip firen yapinca en ufak bir sapma yok,hidrolik direksiyon ve ön arka disk olunca araba asfaltta otomobile yakin performans gösterdi.<br />
Sizin de bahsettiginiz dogacak poroblemleri benim fatsada ki ustamda söyledi.,onun bana tavsiyesi dif lere dokunmadan,cünkü dif lerle kasa ayni genislikte su an,yeni bir motor bulmak,biz simdi bu findik sürecini motor aramakla gecirecegiz gibi gelidi bana,su an arastirmalarimiz Ford transit pick up yada jounney V184 üzerinde yogunlasti,pert olmus bir arac ariyoruz,bu aractan cikacak motor ve alti ileri sanzumani ben alacagim-galiba bu aractan tam turbo 130yada 135 beygir yüksek tork lu mekanik pompali bir motor cikiyormus-geri kalan aksamlari da usta kendisi alacak.Bu usta ayni motor takilmis(takan ordulu Turgut usta)bir araci 47-11 oranla kendisi kullanmis,dogu karadenizde üc yarisa girmis,ücünde de ya rot kirmis ya da dif leri kirip yarisi kaybetmis,motordan cok memnun kalmis cok güclü ve de sessiz bir motor diyor.motor ve sanzumannin beraber takildiginda teknik olarak herhangi bir sorun olmaz dedi.Sanzumanin 1.videsin kisa oldugunu bu yüzden arazi de iyi performans gösterecegini soyledi.<br />
Biliyormusun Göktug bu isler bana birazda Hasta-Doktor iliskisi gibi geldi,hani hasta doktora güvenmezse tedavi olamazya,müsteride ustaya güvenmez se cözüm bulamaz gibi.Ya ustaya güveneceksin ya da baska ustaya gideceksin diye düsünüyorum.<br />
<br />
Selamlar <br />
Muzaffer Kargu</div>