KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
zaten şanzıman enter.. yavru şanzımanını bulmak çok kolay.. öne doğru şaft ile dönme haraketi gelir. isterseniz vinç bile bağlayabilirsiniz. bence çok mantıklı.. motordan güç alıp elektrik üretmek en verimlisi olur kanaatindeyim..
Merhaba Göktug Bey
Siz sunu mu demek istiyorsunuz,Bu yavru sanzuman ile hem elektrik üretip hem de hidrolik pompasi takabilirmiyim?
Selamlar
Muzaffer Kargu
Piknige gittiniz 800-900 watt cektiginiz anda sanitim ki o araci bir daha kolay kolay calistiramazsiniz vurdurmadan.
Yarim saat cay kaynattiniz yarisi gitti bile.
Akuyu sark etme ozelliginin manasi cok yok bence sarj dinamonuz var o daha cabuk doldurur ama madem bulmussubuz karavanlardaki gibi sirf o is icin bir yasam akusu de taktirin bence daha rahat edersiniz maliyeti ne olur bilemem ama?
Aküyü jarz etme özelligi neden önemli olmasin kisin ortasinda evin önünde akü boslmis ,tak ev deki prize doldur aküyü calistir arabayi
Selamlar
Muzaffer Kaargu
Aküyü jarz etme özelligi neden önemli olmasin kisin ortasinda evin önünde akü boslmis ,tak ev deki prize doldur aküyü calistir arabayi
Selamlar
Muzaffer Kaargu
Hani 150 amper dinamoyu bulduktan sonra hic degilse omuz atip araci itecek birini bulursunuz demek istedim. Ne de olsa karadeniz insani yardimseverdir.
O da olmadi diyelim benim aracta onden calistirma kolu var pazuya kuvvet
Merhaba Göktug Bey
Siz sunu mu demek istiyorsunuz,Bu yavru sanzuman ile hem elektrik üretip hem de hidrolik pompasi takabilirmiyim?
Selamlar
Muzaffer Kargu
Evet jeneratoru dusunun elektrik motori bir kayisi donduruyor ayni mantik. Su motoru derseniz de o da ayni mantikta. Tek is bu saft cikisina aletleri uyarlamak.
Seyit beyin mesajlarina bakin Orada gecmiste kullanilan ornekler var kendisi de size bilgi saglayabilir aracinda pto cikisindan kaynak bile yapiyor
Tesekkür ederim Sinan Bey bu konuyu etraflica arastirmak istiyorum,galiba bayagi kafa yormam lazim.sizin aracinizdaki calistirma kolu
tabi ki faydali bir extra,kradeniz insani tabiki yardimseverdir ama ,akü bos,calistirma kolu yok,omuz atacak yardimsever de yok ,o zaman arabayi aksamdan park ederken yokus asagi park ederim.
Merhaba Firat
Bende Fatsadayim snayideyim,su an,beni ya Motorcu Günay da ya Kaportaci Alaiddin de ya da kaportaci Necmi -Sisko Necmi-de bulabilirsin
yada sanayi ye gelirsen,beni caldir,004915147236798.
Selamlar
Muzaffer Kargu