Bu Fotoğrafa Dikkat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat

'odun' yorumu supermiş...

ama oduna da haksızlık ediliyor bence..
sonucta odun bile işe yarayan bir nesne bir şekilde...

Etiketler

Yukarıdaki fotoğrafta odunun evrim geçirmiş hali var. aşağıdaki fotoğrafta, evrim geçirmeden önce, bu odunla hatira fotoğrafı çektiren bir bayan ve işte odunumuz !

[attachment=1]

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Yukarıdaki fotoğrafta odunun evrim geçirmiş hali var. aşağıdaki fotoğrafta, evrim geçirmeden önce, bu odunla hatira fotoğrafı çektiren bir bayan ve işte odunumuz !

Hanım kocasına sevgiyle sarılmış... ;D ;D ;D

ufuk abi haklısın kardeşimiz son noktayı koymuş
oysaki odun ile fotoğraf çektirmek isteyen insanlar var.
demekki o odunda insanlarla fotoğrafmı çektirmek istemiş. doğrumudur

yelola' Alıntı:
'odun' yorumu supermiş...

ama oduna da haksızlık ediliyor bence..
sonucta odun bile işe yarayan bir nesne bir şekilde...
odun tabiki işe yararda biz yontulmamışından bahsediyoruz ;D ;D ;D

Ömürsünüz arkadaşlar sizin aranızda olmak çok güzel. Kocasını sırtında taşıyan hanımında hakkını yememek lazım ne kadar vefakar bir hanım.

Yelda Şen arkadaşımıza katılıyorum.O odun yaşadığı ormanda hayvanlara ev sahipliği yapmış,bizlere gölge sağlamış,yeri gelmiş gazete,tuvalet kağıdı olmuş...Fotograftaki adamdan ne olabilir sizce?Dahada kötüsü hiç bir denetime tabi olmadan çoğalabilir,belli aralıklarla bizim yaşamımızdada etkili olan kararlardada söz hakkı verilir.

Gezenbilir'in saygın formatından dolayı konuyu anca bu kadar açabildim.

Tanju bunlar yeterince çoğalmışlar zaten,trafikte bile o kadar çok varki.Daha bir emniyet şeridi meselesini çözememiş bir toplumuz.Bu insanlarla nasıl çözüleceğinide bilemiyorum doğrusu.Emniyet şeridi sadece tek bir örnek, saymakla bitmez.

ufuk abi örnekleri saymakla bitmez ama bu adı konulmamış nesnelerde o bir kadar çoklar.
gerçekten ben eğitim seviyemizin düşük olduğu kanaatindeyim.

Haklısın Mustafa, bu arada o avatarındaki resim nedir?Kazalı arabaya benzettim.

aslında dün yazacaktım ama forumun tarzına ters gelmesin diye sustum fakat bir yorumdan sonra cesaretle yazayım )
Aysun Kayacı dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz derken millet yaygara koparmıştı...
buyrun bu adamla da hepimizin oyu bir..  
ülkemizde demokrasiye inananlara ve savunanlara bu resmi yollamak ve sormak lazım..
oyunuz bu adamla bir..
ve onların seçtigiyle de yönetileceksiniz çok yakın gelecekte çünkü odun bey ve benzerleri tavşan hızı ile çoğalma egiliminde ... bizlerin aksine )

Yelda hanım katılıyorum,çok güzel özetlemişsiniz toplum olarak biran önce birşeyler yapılmalı ama nasıl?En acı tarafıda bu bence.

Yelda hanım size kısmen katılıyorum ama Aysun kayacı bunu kastektigini düşünmuyorum o resmen saçmalamış bütür insanlar canım Türkiye min her köşesinde vardır dagdaki cobanda sehirdeki işadamıda örnek vermeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...