Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat
yunus bager' Alıntı:
Şimdi bi bakarsın adam cikti foruma geldi benim o kadınla bi alakam yok ben sadece yoldan geçiyordum ;D ;D ;D
o zaman ne diyecegiz ben cok merak ediyorum ??? ;D ;D ;D ;D
sanırım konu iyi anlaşılmamış
mustafa bedir kardeşim o resimdeki şahsı kastettiğini ben sanmıyorum yunus bager bey de haklı olabilir mesela hepimizin istanbul içinde bile efendi bir kardeşimizin mesela ben mustafa bedir bey kardeşimin beyoğlunda uygunsuz bir resmini hiç hissetirmeden çekebilirim hemde yanında G varken bile

şimdi konuya geri dönelim bu resimdeki bir müslüman portresi asla değil islamda ki kadın haklarını uygulamaya ne AB nin ne ABD nin nede SSCB nin uygulamaya asla ve asla gücü yetmez uzatarak da bir şeyler ispat etmeye niyetim yok zate bilen biliyor herkes hakkı hukuku yani otobüste bayana yer vermek niyetinde olmayan modern ve çağdaş gencimiz uyuyor numarası yaparken ayaktaki bayanları görmüyor mu ki. kim haklı kim haksız inanın biliyor herne kadar bilmiyormuş gibi yapsada ne yani sanki o resimdeki adam bilmiyormu sanıyorsunuz onun işine ve nefsine öyle geliyor öyle yapııyor hiç üzülmeyin inanın bir gün gelecek hepsi düzelecek ama içimizden birleri köprü olmadıkça bu derya zor geçilir tek kürekli kayıkla . kürekleri ters çekmekten korkmalı alın o resme karşılık cevap resim buyrun işte buda insan buda müslüman ve riya olmasın bende yaptım aynın benzerini insan bütün mahlukata eşit olmadıkça hımm bakın daha güzel bir söz geldi aklıma benim inancım ne diyor bana ; SİZLER YERYÜZÜNDEKİLERE MERHAMET EDİNKİ GÖKYÜZÜNDEKİLERDE SİZE MERHAMET ETSİN (S.A.V.)
[attachment=1]
müslüman veya insan HER YARATILANI SEVER YARATNDAN ÖTÜRÜ
müslüman = ELİNDEN DİLİNDEN ZARAR GELMEYENDİR
diyelim ki geliyor kabahat o dine mensub kişinin mi yoksa mensubu oldu dinin bozuk oluşumu mu
1- her bilgiyi sağlam kaynaktan almaz isek
2-aldığımızı iyi anlamaz isek
3- yargısız infaz eder isek
4-ncü olacağıma odun olurum musaya asa olurum daha iyi MUSTAFA BEDİR kardeşimizi ve sizleri böyle hayırlı bir konuya vesile olduğunuz için i tebrik ediyorum yeterki seviyeli olsun