KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bu Fotoğrafın Sahibi Benim, Ama Herkes Kullanıyor !!!
misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, artık Allah ne verdiyse yemek lazım, günah mefta arkasından. Nimete burun kıvrılmaz ama...100 kiloyu gene geçtik anlaşıldı ;D ;D
figo' Alıntı:
hala cenaze kalkmamış sanırım yetiştim 52 sinden önce 20 si 30 u 40 ı falan derler ama
merasimi başlatan arkadaştan yeni fotoğraflar bekliyoruz kibritler yanarken falan
geniş açıdan arkada sigaralarda ne dersiniz?
O merasim esnasında çektiğim fotoğrafla birlikte, bu muhabbetin buralara kadar gelmesi müthiş bir şey Ah ah, hep kaybedince anlıyoruz canlının da cansızında değerini
Keşke rahmetli de aramızda olsaydı da görseydi bu günleri !
yakaladığınız karede bir kitap dolusu mana var tebrikler ve kutluyorum sizi VoDaFeNeCeLL
beni böyle manalı şeyler çok etkiliyor hiç bir insanın aklına daha gelmeden böyle bir şeyi keşfetmek esas olan bu olsa gerek.
bana duvarlara ağaçlara ve wc kapılarının arkalarına yazılan çizilen bomboş kendi kafaları gibi olan ressamları aklıma getirdi
nasıl oluyorda böyle bir resim ciltler dolusu bir kitabın anlattıklarını verebiliyor gerçektende çok manidar
yunus emre hz lerine ait bir sözle fazla uzatmayayım.
< meğer ölen hayvan imiş >
yani gerçek insan bu çöpe asla benzemez diyor asla
not : s.n fatoş hanım sizin hikayeler bölümnüden sonunuzun hiçte öyle olmayacağınıa ben şahidim şimdiden. hem sonra bir müslümanın vefatı yanarak , boğularak veya parçalanarak ölümü günahlarına kefaret sayılacak amma bu günümüzde tam tersi olarak algılanıyor malesef
seyyah-34' Alıntı:
yakaladığınız karede bir kitap dolusu mana var tebrikler ve kutluyorum sizi VoDaFeNeCeLL
beni böyle manalı şeyler çok etkiliyor hiç bir insanın aklına daha gelmeden böyle bir şeyi keşfetmek esas olan bu olsa gerek.
bana duvarlara ağaçlara ve wc kapılarının arkalarına yazılan çizilen bomboş kendi kafaları gibi olan ressamları aklıma getirdi
nasıl oluyorda böyle bir resim ciltler dolusu bir kitabın anlattıklarını verebiliyor gerçektende çok manidar
yunus emre hz lerine ait bir sözle fazla uzatmayayım.
< meğer ölen hayvan imiş >
yani gerçek insan bu çöpe asla benzemez diyor asla
teşekkür ederim..
fotoğraf makinam bir an olsun yanımdan ayrı duran bir eşya değildir fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. ara sıra böyle şeyler denediğim oluyordu, bu en beğenileni oldu.
teşekkürler ..