küçük ağa Zirve Mesajlar 1,865 Tepkime Puanı 2 Yer İskenderun 12 May 2011 #17 Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... ORHANBIYIKLI' Alıntı: benim umudum yok,bir torba kömüre satılmışız,..zülfü evaneli'nin dediği gibi rüzgarla yarışan,atlar'da satılık. Genişletmek için tıkla ... Ağam sadece kömür olsa,daha neler var ?
Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... ORHANBIYIKLI' Alıntı: benim umudum yok,bir torba kömüre satılmışız,..zülfü evaneli'nin dediği gibi rüzgarla yarışan,atlar'da satılık. Genişletmek için tıkla ... Ağam sadece kömür olsa,daha neler var ?
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 12 May 2011 #18 Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... küçük ağa' Alıntı: Ağam sadece kömür olsa,daha neler var ? Genişletmek için tıkla ... misal ağam misal ,bu gözler neler gördübu can neler yaşadı bir bilsen...
Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... küçük ağa' Alıntı: Ağam sadece kömür olsa,daha neler var ? Genişletmek için tıkla ... misal ağam misal ,bu gözler neler gördübu can neler yaşadı bir bilsen...
akerkan Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 Yer Kozyatağı Web www.kulisestetik.com 16 May 2011 #19 Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... katılıyorum