Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UmutAkcicek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,869
ercanaslan' Alıntı:
90 100 ortalamada normal süratler bence cj ler için
bide motor granada ama şanzıman başka olunca aynı çekişi vermemiştir diye düşünüyorum

aracı kesin alıcı olan biri bence birçok cj ustası var birine götürüp bilgi alınabilir
sadece kapılar cj7 kupa ve hardtop 5000 tl civarı ediyor ama mutlaka masrafı olan bir araç yoksa sahibide 12000 e vermez diye düşünüyorum

Ben de en çok dediğiniz gibi motor şanzıman uyumsuzluğuna yordum. ve evet illa ki bir şikayeti olmalı ki o fiyata versin. Hardtop U kapılar iç döşeme cezbedici. Ama ortalama değil en fazla 80 90 olduğunu söyledi arkadaş. Şehir dışından da usta işi zor oluyor işte maalesef. Ben de yine de takipteyim bakalım. Başlık sahibi de bir değerlendirsin imkanı varsa incelesin tabi.

Alıcı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler
araç
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR