Bu Hilux Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bozkurt_bozo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,141

bozkurt_bozo

Yeni Üye
BU ARACA KAC İNÇ YÜKSELTME UYGULANMIŞTIR BU YÜKSELTMEYİ YAPMAK İÇİN HANGİ PARÇALAR KULLANILMALIDIR BİRDE BU BÜYÜK ÇAMURLUKLAR TÜRKİYEDE VARMI YADA GETİRTİLE BİLİNİRMİ KISACASI TÜRKİYEDE BU ARACI NASIL YAPARIZ BİLGİLİ ARKADAŞLAR BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM

FFF.jpg

Etiketler
Ynt: Bu Hilux Nasıl Yapılır?

yapılmaz değil ama bizim ülkede zor.

bu araclar kutup görevleri( gezileri ,bilim araştırmaları vs.) için hazırlanıyor.

diferansiyeller değişiyor ,37 den 44 inche kadar lastikler var.resmini koyduğunuz 44 lastikli sanıyorum.okuduğuma göre kutupta yüksek platolarda km.de 0,5 ila.0,7 litre yakıt tüketiyorlar.
yakıt jet 1a yakıtı deniyor.280-300 litre yakıt depoları var.lastikleri buzulda 2 psi şişiriyorlar.vs.vs.

bütçe varsa yapılır.hatta direk bu adamlara yaptırılıp alınır ;)

http://www.arctictrucks.com/

3798069632_d73e989daa_o.jpg

n648067958_1622486_9452.jpg

P1010089.jpg

Bollihilux4.jpg

go26s2-img600x402-977577365go26s2-img600x402-973232605hjfr.jpg

BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER BU KASA Bİ 4X4 HILUXUMUZ VAR AMA ARABA ORJİNAL HALİYLE Bİ SKYSTAR,NAVARA VEYA Bİ D-MAX KADAR GÖZ ALICI DURMUYO SİTEDEKİ YAPILMIŞ HILUXLERE BAKIYORUM GERÇEKTEN ÇOK İYİ GÖZÜKÜYOLAR OFF ROAD TAMPONLARI BANA GÖRE DEĞİL MESELA AMACIM BAYA Bİ YÜKSELTME YAPIP DAHA ÇOK DAHA BÜYÜK LASTIKLER TAKMAK BİRDE BU ÇAMURLUKLAR GERÇEKTEN ÇOK FARKLILAŞTIRMIŞ ARACI İZMİRDE BUNLARI YAPTIRABİLECEĞİM Bİ USTA VARMI SİTEDE SİYAH Bİ HILUX VAR OKUDUĞUM KARIYLA 2 İNÇ YÜKSELTME YAPILMIŞ BU YÜKSELTMENİN Bİ ÜST KADEMESİ NEDİR HILUXE YAPILIRMI TŞK EDERİM TEKRAR

bozkurt_bozo' Alıntı:
BU ARACA KAC İNÇ YÜKSELTME UYGULANMIŞTIR BU YÜKSELTMEYİ YAPMAK İÇİN HANGİ PARÇALAR KULLANILMALIDIR BİRDE BU BÜYÜK ÇAMURLUKLAR TÜRKİYEDE VARMI YADA GETİRTİLE BİLİNİRMİ KISACASI TÜRKİYEDE BU ARACI NASIL YAPARIZ BİLGİLİ ARKADAŞLAR BİLGİSİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM

Bu arac Top Gear adli programin ozel olarak urettigi bir aractir. Kuzey kutbuna giden ilk vasitadir. Video linkini assagida veriyorum, aracla ilgili bilgide vermekte;

http://www.streetfire.net/video/top-gear-polar-special-hd_2012655.htm

Adamlar orjinal arabaya hiç mi hiç acımıyorlar kesip biçiyorlar ve bu hale getiriyorlar işte videsu.İzlerken ben acıdım :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=KZiThu1JTh0&feature=related

bu araçların yerden yüksekliği nekadardır acaba?bilginiz varmı?

ln 65 ler de yükseltme nasıl yapılıyor kitlerimi var
yoksa bunlar orjinalinde mi yüksek (mesela ; orman işletmelerinin kullandıkları)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR