hilüxcü osi' Alıntı:hiç bir sıkıntı yok çok şükür.tek bi sıkıntı var oda araç çok yüksek geldi.özellikle annem ve eşim inip binerken çok zorlanıyor.illa satılması gerekmiyor ama satılırsada başka bi
düşüncem var.iki araba.biri yine 4x4 diyeride orta yollu bi taksi.ailemin her inip binerken zorlanması hoşuma gitmiyor.bundan önceki aracım mazdaydı o bundan
bayağı alçaktı.ama dediğim gibi satılıp satılmaması hiç sorun deyil.hayırlısı olsun.aslında aracı sadece ben kullansam hayatta satmayı aklıma bile getirmem.satarsamda yine
magnum alırım.çünkü araç gerçekten çok keyf verici.arkasını söktüm görüntüsü şimdi çok daha güzel.fiber kapalı kasa üstü aracı kötü gösteriyomuş.satılacağını pek
zannetmiyorum.artık önümüz yaz bu araçlar pek akla gelmez.ama yinede keşke dememek için aracımın satlık ilanını verdim....
Hiç hevesiniz kaçmasın, Magnum gerçekten geçici bir heves değilmserdemir' Alıntı:cok tesekkurederım sağolun bakalım zaten hevesımde kacmaya basladı olmayınca olmuyor ve olmadıkcada ben cok sınırlenıyorum ve vazgecıyorum hayırlısı dıyelım artık
sızınde dılegınız bır an once gerceklesır umarım
hilüxcü osi' Alıntı:kesinlikle geçici bi heves olamaz.çok kısa zamanda çok yönünü keşfettim.mesala önce turbonun sesinin bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti ama şimdi camlar açıkken
resmen cezbediyor.motor sesi yok gibi bişey zaten.bu paraya bu sınıfta alınabilecek en güzel araba magnum olsa gerek.önce mazdam vardı.aralarında çok büyük fark var.
imkanı olan herkes mutlaka bu zevki tadmalı diye düşünüyorum.biyerden gelme ihtimali %50 olan bi alacağım var.eğerki alabilirsem binek bi oto alıp magnumu satmayı aklıma
bile getirmem.ama şimdiki görünen satmam daha iyi.magnumun yüksekliği arazide bulunmaz bişey, ama gel gelelim aile ile benim kadarda sık kullanmak zorunda kalınacaksa
gerçekten problem olmaktan çıkıp eziyete dönüşüyor resmen.