Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,540
Ynt: Bu Magnum'u Almak Üzereyim Tavsiye ve Yorumları Bekliyorum

hayırdır aracı neden satısa cıkartdınız aracda bır sıkıntımı oldu bu gun gordum ılanınızı sasırdım

Etiketler

hiç bir sıkıntı yok çok şükür.tek bi sıkıntı var oda araç çok yüksek geldi.özellikle annem ve eşim inip binerken çok zorlanıyor.illa satılması gerekmiyor ama satılırsada başka bi

düşüncem var.iki araba.biri yine 4x4 diyeride orta yollu bi taksi.ailemin her inip binerken zorlanması hoşuma gitmiyor.bundan önceki aracım mazdaydı o bundan

bayağı alçaktı.ama dediğim gibi satılıp satılmaması hiç sorun deyil.hayırlısı olsun.aslında aracı sadece ben kullansam hayatta satmayı aklıma bile getirmem.satarsamda yine

magnum alırım.çünkü araç gerçekten çok keyf verici.arkasını söktüm görüntüsü şimdi çok daha güzel.fiber kapalı kasa üstü aracı kötü gösteriyomuş.satılacağını pek

zannetmiyorum.artık önümüz yaz bu araçlar pek akla gelmez.ama yinede keşke dememek için aracımın satlık ilanını verdim....

[ATTACH=full]117215[/ATTACH]

[ATTACH=full]117216[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5438.jpg
    DSCN5438.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 277
  • DSCN5465.jpg
    DSCN5465.jpg
    56.8 KB · Görüntüleme: 424

merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var.misthubishi l 200 varsorun şu motordan ses geliyor.servis titreşim mill dedi ama kafam rahat değil bilgi verebilirmisiniz

hilüxcü osi' Alıntı:
hiç bir sıkıntı yok çok şükür.tek bi sıkıntı var oda araç çok yüksek geldi.özellikle annem ve eşim inip binerken çok zorlanıyor.illa satılması gerekmiyor ama satılırsada başka bi

düşüncem var.iki araba.biri yine 4x4 diyeride orta yollu bi taksi.ailemin her inip binerken zorlanması hoşuma gitmiyor.bundan önceki aracım mazdaydı o bundan

bayağı alçaktı.ama dediğim gibi satılıp satılmaması hiç sorun deyil.hayırlısı olsun.aslında aracı sadece ben kullansam hayatta satmayı aklıma bile getirmem.satarsamda yine

magnum alırım.çünkü araç gerçekten çok keyf verici.arkasını söktüm görüntüsü şimdi çok daha güzel.fiber kapalı kasa üstü aracı kötü gösteriyomuş.satılacağını pek

zannetmiyorum.artık önümüz yaz bu araçlar pek akla gelmez.ama yinede keşke dememek için aracımın satlık ilanını verdim....

dostum bende pejo 307 hdı var aracımla takasetmek ıstersen haber ver goruselım benım aracım ılk el yanı ben 0 aldım 2004 model kazası boyası falan hıc bır seyı yok pırıl pırıl ve cok ekonomık bır arac bılgın olsun.senın aracı ankarada almak nasıp olmadı barı mersınden alım :D :D

sizi tanımıyorum ama inşallah aracım iyi birisine nasip olur.

pejo 307 benim işimi görmez.ben bu aracı sattıktan sonra 4x2 ısuzu dmax toyota hilüx yada yine mıtsubishi alacam.yani benim aracım 4x2 de olsa yine çift kabin olması

gerek.aracınızı merak ettim görmek isterim ama dediğim gibi 4x2 belirttiğim modellerden almak için satıyorum....

özelden yazamadım kusura bakma o yuzden burdan yazıyorum

sahibinden.com da 21346089 nolu ılan ıyı veya kötu haber verırsenız sevınırım

inanın yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama şuan için elimden bişey gelmiyor.inş aracınızı bir an önce satarsınız ve aracım size nasip olur..

tekrarlıyorum inşş size nasip olur.gerçekten bunu çok istiyorum.hevesiniz içinizde kalmaz umarım.

cok tesekkurederım sağolun bakalım zaten hevesımde kacmaya basladı olmayınca olmuyor ve olmadıkcada ben cok sınırlenıyorum ve vazgecıyorum hayırlısı dıyelım artık

sızınde dılegınız bır an once gerceklesır umarım

mserdemir' Alıntı:
cok tesekkurederım sağolun bakalım zaten hevesımde kacmaya basladı olmayınca olmuyor ve olmadıkcada ben cok sınırlenıyorum ve vazgecıyorum hayırlısı dıyelım artık

sızınde dılegınız bır an once gerceklesır umarım
Hiç hevesiniz kaçmasın, Magnum gerçekten geçici bir heves değil :smiley: Ben Osman Bey'in de isteyerek sattığını düşünmüyorum, Magnum'u hep aklında kalacaktır eminim ;)

kesinlikle geçici bi heves olamaz.çok kısa zamanda çok yönünü keşfettim.mesala önce turbonun sesinin bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti ama şimdi camlar açıkken

resmen cezbediyor.motor sesi yok gibi bişey zaten.bu paraya bu sınıfta alınabilecek en güzel araba magnum olsa gerek.önce mazdam vardı.aralarında çok büyük fark var.

imkanı olan herkes mutlaka bu zevki tadmalı diye düşünüyorum.biyerden gelme ihtimali %50 olan bi alacağım var.eğerki alabilirsem binek bi oto alıp magnumu satmayı aklıma

bile getirmem.ama şimdiki görünen satmam daha iyi.magnumun yüksekliği arazide bulunmaz bişey, ama gel gelelim aile ile benim kadarda sık kullanmak zorunda kalınacaksa

gerçekten problem olmaktan çıkıp eziyete dönüşüyor resmen.

selamlar araç çok hoşuma gitti fiyatıda makul eğer bir sorunu yoksa bence alın derim...mazdanızı sattığınıza üzülmeyin eminimki mazda ile mitsubishi arasındaki çok çok büyük farkı göreceksiniz...

hilüxcü osi' Alıntı:
kesinlikle geçici bi heves olamaz.çok kısa zamanda çok yönünü keşfettim.mesala önce turbonun sesinin bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti ama şimdi camlar açıkken

resmen cezbediyor.motor sesi yok gibi bişey zaten.bu paraya bu sınıfta alınabilecek en güzel araba magnum olsa gerek.önce mazdam vardı.aralarında çok büyük fark var.

imkanı olan herkes mutlaka bu zevki tadmalı diye düşünüyorum.biyerden gelme ihtimali %50 olan bi alacağım var.eğerki alabilirsem binek bi oto alıp magnumu satmayı aklıma

bile getirmem.ama şimdiki görünen satmam daha iyi.magnumun yüksekliği arazide bulunmaz bişey, ama gel gelelim aile ile benim kadarda sık kullanmak zorunda kalınacaksa

gerçekten problem olmaktan çıkıp eziyete dönüşüyor resmen.

osman bey eger benım arabayı kabuledersenız ustune 4 bın lıra verecek gucum var bılgınız olsun yınede bı dusunun bence :smiley:

hevesınız kacmasın dıyorsunuzda arkadaşlar ortalık ınanılmaz sahtekar dolu,gecen gun sahıbındende bır l200 buldum,aracınresmı falan var 67000 km dıyor ankara kırkkonaklarda cok temız bır arac gıbı duruyor batuhan dıye bırı o kısıyle ırtıbata gectık babam satıyo arabayı falan fılan bır dunya bı sey soyledı,neyse araca bakmaya karar verdık babasıyla buluştuk amannnn allahım o ne sok arabayı bır gorduk ne resimdekı araba o araba nede,gosterdıklerı arac 67 bınde arac 300000 km ye gelmıs aygı yuzu bır yanda resmen adamlar dolandırıcık yapıyorlar.sahıbınden.com yetkılılerıne haber verdım aracın sadece resımlerını kaldırmıslar ısde bu olaylar boyle olunca ınsanda heves falan kalmıyo anlayacagınız durum bu

aradığım araç 4x2 bir pikap.sizi çok iyi anlıyorum belkide vermiş olduğunuz rakam çok iyidir ama şuan için peşin para satıp peşin para ile almak benim için daha mantıklı.

evet internette gerçekten dolandırıcılar var ama şunuda biliyorumki bizden de daha iyi insanlar var.bi kişi kötü diye herkes kötü olamaz bir kişi iyi çıktı diyede her

araba satan iyi olamaz.internette bi kaç araba alıp satmak durumunda kaldım çok şükür daha çürük bi insanla karşılaşmadım.tedbirimizi alıp takdiri ALLAH a bırakmak gerek.

internetten araba alacaksak birazda itimat etmek zorunda kalıyoruz.sonuçta görmediğimiz bi araba ve bilmediğimiz bi insan.karşılıklı itimat etmedikten sonra işlerimiz yürümez.

siz çok şanslısınız.aracı ben ankaradan aldım.aldığım kişiye sorma şansınız var.veya aracı daha önce canlı gözle gördünüz.herkes sizin kadar şanslı olmayabilir.

aracınız satılır inş.siz ilk sahibisiniz..siz satamassanız ben mersinde o arabayı hiç satamam.sonuçta bende alıp binmeyecem paraya çevirmem lazım.teklifiniz için tekrar teşekkürler ama takas etme şansım yok.sizi çok iyi anlıyorum dilerim sizde beni anlarsınız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR