KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
son 1 yıldır kullanan biraz ihmal etmiş bakım gerekiyor. Ama ne kadar bakım gerekir bilemiyorum şöyle güzel bir elden geçirmeyle parça ihtiyacı olmadan toparlanabilir gibi gözüküyor
İlgilendiğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
son 1 yıldır kullanan biraz ihmal etmiş bakım gerekiyor. Ama ne kadar bakım gerekir bilemiyorum şöyle güzel bir elden geçirmeyle parça ihtiyacı olmadan toparlanabilir gibi gözüküyor
Motorsiklet isi biraz kismet isi
Kullanan gazlar gazlar bise olmaz siz bi gazlarsiniz trak kalir onun icin isi bilen birinin iiice bakmasinda fayda var Ben 15 motor almisimdir belki daha fazladir ikinci el ya birdir yada iki cok korkarim Sizinde bildiginiz gibi Ilk kullanan cok onemli oldugu icin
hocam bsa nın birsürü modeli var
bu 1951 bsa golden flash çift silindirli 650cc tamamen orijinaldir
1952 den sonraki tüm modellerinde iki kişilik uzun oturaklar kullanıldı
1963 te BSA ve ben fotoğraf makinası ile fotoğrafın fotoğrafını çektim sadece bilgi olması açısından
Motor hacmini ve modeli ni bilemiyorum ama motorhacmi küçük olsa gerek zaten cüsseside sizin verdiğinizden hem küçük hemde tek silindir idi hatırladığım kadarı ile Aradan 46 yıl geçmiş
Yazıya ek yaptım tekrar okursanız 46 yıldan sonra detayları hatırlamak zor benim için resimde arkda görünen küçük çocuk kız kardeşim onun bile torunu var