Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,038
Ynt: Bu Motorsikleti Bakalım Kaç Kişi Tanıyor

son 1 yıldır kullanan biraz ihmal etmiş bakım gerekiyor. Ama ne kadar bakım gerekir bilemiyorum şöyle güzel bir elden geçirmeyle parça ihtiyacı olmadan toparlanabilir gibi gözüküyor

İlgilendiğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Etiketler

acemi80' Alıntı:
son 1 yıldır kullanan biraz ihmal etmiş bakım gerekiyor. Ama ne kadar bakım gerekir bilemiyorum şöyle güzel bir elden geçirmeyle parça ihtiyacı olmadan toparlanabilir gibi gözüküyor
Motorsiklet isi biraz kismet isi
Kullanan gazlar gazlar bise olmaz siz bi gazlarsiniz trak kalir onun icin isi bilen birinin iiice bakmasinda fayda var Ben 15 motor almisimdir belki daha fazladir ikinci el ya birdir yada iki cok korkarim :smiley: Sizinde bildiginiz gibi Ilk kullanan cok onemli oldugu icin

Evet bende hep sıfır aldım ilk defa ikinci el bir motora niyetlendim o da piyasada hiç bulunmayan ve bilinmiyen bir motor oldu :smiley:

İlgilendiğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

acemi80' Alıntı:
Evet bende hep sıfır aldım ilk defa ikinci el bir motora niyetlendim o da piyasada hiç bulunmayan ve bilinmiyen bir motor oldu :smiley:

İlgilendiğin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
Rica ederim Ben tesekkur ederim .

hocam o makina senin çin malının en az 5 misli fazla benzin yakar. bırak onu şöyle bir BSA ya bin planetten az yakar :smiley:

kal sağlıcakla
3517.jpg

Ben motorsiklete binmeyi 59-60 yıllarda BSA da öğrendim bizimki biraz daha sanki oturak kısmı aşağıdaydı ve iki bölüm halinde idi

hocam bsa nın birsürü modeli var
bu 1951 bsa golden flash çift silindirli 650cc tamamen orijinaldir
1952 den sonraki tüm modellerinde iki kişilik uzun oturaklar kullanıldı

1963 te BSA ve ben fotoğraf makinası ile fotoğrafın fotoğrafını çektim sadece bilgi olması açısından

Motor hacmini ve modeli ni bilemiyorum ama motorhacmi küçük olsa gerek zaten cüsseside sizin verdiğinizden hem küçük hemde tek silindir idi hatırladığım kadarı ile Aradan 46 yıl geçmiş

motor.jpg

bsa nın 150 cc lik 2 zamanlı modellerinden birine benziyor ama en iyisini siz bilirsiniz binen biri olarak

Yazıya ek yaptım tekrar okursanız 46 yıldan sonra detayları hatırlamak zor benim için resimde arkda görünen küçük çocuk kız kardeşim onun bile torunu var :D :D :D

:smiley:

bu da benim diğer BSA
1971 BSA spitfire 650 cc çift silindirli

şimdilik hoşçakalın hocam iyi geceler. yine görüşmek ümidiyle ..

3486.jpg

Bilgiler için teşekkür ederim Motorunuz çok mükemmel görünüyor

merhaba hocam.canavarı koymuşun siteye.ben cevabı biliyorumda yazmayacam. biraz bakımdan sora çok harika olacak. selamlar :smiley: :'( ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR