Bu Vx80 Nasıl??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darktreys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,773

darktreys

Zirve
Yer
Antalya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-yapili-vx-80-51041473/detay/

Bu ilandaki vx80 benzinli / lpg li ve 1991 model bu araçların dizellerini bu fiyata almak mümkün değil fakat bu aracın fiyatı uygun gibi geldi kullananların ağzından + - lerini bilmek isterim değerli yorumlarınızla aydınlattığınız için şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Bu Vx80 Nasıl??

mustafa abimizin elinden gecen her aracbence temizdir kendisi zaten bu camianın içinde olan birisi o yüzden ben bi sıkıntısı olacagını zannetmiyorum sonucda aracda 91 mdl eski kasa yani kısacası alınabilir...
en son ismail abi aldıydı fj70 serisi aynı yerden
ismail abide yorum yapar mutlaka...
saygılar

yanılmıyorsam corumdaydı bu arac cok uzun sure satılamayı bekledı, uzerıne eklemeler yapılmıs satılmak ıcın vıtrıne konmus, mekanık durumuna ıyıce bakmak lazım
blg..

bekko' Alıntı:
yanılmıyorsam corumdaydı bu arac cok uzun sure satılamayı bekledı, uzerıne eklemeler yapılmıs satılmak ıcın vıtrıne konmus, mekanık durumuna ıyıce bakmak lazım
blg..
teşekkürler benzinlisi pek yok parçasıda zor bulunur galiba

bu kasalar vx80 değil. bj80 yada fj80 yada öyle bişey deniyor.

eski tip motorları var vx serisine göre, ön arka difransiyel kilitleri yok. Beygir güçleri kasaya göre daha düşük kalıyor vx80 lere göre. O nedenle vx80 lerin yarı fiyatıdırlar.

fj 80 diye geciyor üzerinde 3f sıralı 6 silindir karbıratörlu zannedersen birde 4 ileri olmaları lazım edaş çıkışlı yanılmıyorsam kilit falan yok klima orjinalınde yok vx 80 le kıyaslanamaz bile

Tempus' Alıntı:
o turbo dizel olanlar değilmi :smiley:
Abi ben motorunu bilmem.Toyota Corolla'ya bile binmedim bugüne kadar. :D Ama haklısın benim hzj-80 dediğim araçta turbo dizel 4.2lt motor vardı. Ama kasa tamamen aynı. Kasa zaten aynı oluyorda , ön farlar aynıydı diyelim. :smiley:

darktreys' Alıntı:
teşekkürler benzinlisi pek yok parçasıda zor bulunur galiba

parcası bulunur bır sekılde ancak malıyet bır anda 30-35 lerı bulursa ınsan uzulebılır, okadar para verdım ama araba yıne aynı araba devletten cıkma ambulans kasa kılıtsız klımasız cok yakan az kacan... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.