Bu Vx80 Nasıl??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darktreys Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,774
Ynt: Bu Vx80 Nasıl??

darkteys arkadasın cevabını alıntı yaparak bende cevap vermek ıstedım ama benım cevabımda alıntının ıcınde cıkmıs:smiley: konuyu dagıtmamak dılegı ıle hayırlı gunler dılerım

Etiketler

Beyler kariştirmissiniz iyice kesin bilinmiyosa yorum yapmamak lazim hem satan için hem alan için en hayirlisi bu

araç batmandaki araç antalya ahmet ustanin elinden geçmiş dogus en baba bilgiyi ahmet ustadan alirsin.
Ayni araçdan rahmetlinınde vardi.
araç karburatorlu 4,0 beygirini kucumsuyosunuz ama sayili lr o beygirden yukarda

vatandaş almiş toplamiş donatmiş satiyor fiyat yoruma gore degişir. ama sadece dort lastik bir tamponlu vx lere 50 isteniyorsa bu fıyata bu araç makul derim. ha kilit dediginiz en baba 5000 dolar aynisinin çini geldi takan çok var.
Butce işi gerisi teferruat bir vx serisinin yerini tutmaz asla ama uygun rakama 80 binecem dıyenler için dusunulebilir.

bu fiyatlara başka araç alınıyor ve peşinden bir çuval para masraf ediliyor...(aynı model benzer donanımda bukadarda donanımlı değildi 24000 e satıldı)

bence toyata taş gibi araba kolay kolay arıza vermez

RedlinE' Alıntı:
Beyler kariştirmissiniz iyice kesin bilinmiyosa yorum yapmamak lazim hem satan için hem alan için en hayirlisi bu

araç batmandaki araç antalya ahmet ustanin elinden geçmiş dogus en baba bilgiyi ahmet ustadan alirsin.
Ayni araçdan rahmetlinınde vardi.
araç karburatorlu 4,0 beygirini kucumsuyosunuz ama sayili lr o beygirden yukarda

vatandaş almiş toplamiş donatmiş satiyor fiyat yoruma gore degişir. ama sadece dort lastik bir tamponlu vx lere 50 isteniyorsa bu fıyata bu araç makul derim. ha kilit dediginiz en baba 5000 dolar aynisinin çini geldi takan çok var.
Butce işi gerisi teferruat bir vx serisinin yerini tutmaz asla ama uygun rakama 80 binecem dıyenler için dusunulebilir.

teşekkürler abi bir konuşayım ahmet abiyle

kimse yanlış anlamasın satılan bir malı asla kötülemem. Bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı zaten. Ama vx80 lerle kıyaslanmaması için yazdım ben onları.

Başlıkta "Bu VX80 nasıl" yazıyor...

VX80 ön ve arka standart kilitleriyle, turbo torklu motoruyla ve sağlamlığıyla öne çıkmış bir araç...

Bu araçta bunlar yok, zaten satıcıda bunları bildiği için fiyatını makul tutmuş...

aslında arkadas bunu vx 80 zannetmiş tabiki olabilir bilmemek degil öğrenmemek ayıptır...
sonucda düne kadar bizde bilmiyoduk neyin ne oldugunu ;)
öncelikle 1.si bu vx 80 degil burda herkes hem fikir
2.si bu aracın mustafa özdagın elinden gecmesi bence güzel bi referans
3.sü fiyat cok makul ufak bi pazarlıkla dahada düşük olabilir
4.sü bu aracı alıp üzerine 5-7 bin koyup rahat rahat arazide gidilir birazcık vx 80 e yaklasmıs olur ;D vx 75 gibi ;D
5.si arkadasım eger land cruıser sevdan varsa vx80 sevdan da varsa bekleyedebilirsin bu aracıda alabilirsin sonucda bu aracda TOYOTA
6.sı bilmem anlatabildimmi ;D ;D
7.si buradaki herkesi seviyorum

aslanaybars' Alıntı:
aslında arkadas bunu vx 80 zannetmiş tabiki olabilir bilmemek degil öğrenmemek ayıptır...
4.sü bu aracı alıp üzerine 5-7 bin koyup rahat rahat arazide gidilir birazcık vx 80 e yaklasmıs olur ;D vx 75 gibi ;D
5.si arkadasım eger land cruıser sevdan varsa vx80 sevdan da varsa bekleyedebilirsin bu aracıda alabilirsin sonucda bu aracda TOYOTA
teşekkürler ;D

aslanaybars' Alıntı:

Kesinlikle katılıyorum. Öne arkaya hatta sadece arkaya bir kilit ile çok iş başarır. Gerçi şimdi de harika görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,006
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR