Bu Yaz Neredesiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,030

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Evet arkadaşlar bu yaz tatili planınız nedir ? Nerelere gideceksiniz ? Deniz tatili mi ? Doğa mı? Başka yer mi? Neresi ? :smiley:

Etiketler
Ynt: Bu Yaz Neredesiniz ?

Zaten hergün doğayla iç içeyim.. (maşukiye/kartepe) Nasip olurda bir boşluk bulursam Akdeniz yada Ege bölgesinde kısa ama öz bir tatil geçirmek istiyorum.

bu sene uzun bir tatil bekliyor beni, malum mezun oluyorum :D

ilk önce Bosna, 1 ay kadar kafa dinleme hasret giderme, sonrasını Allah bilir :D deniz için planlarımda Dubrovnik, Split var :smiley: 3-4-5 ay tatilden sonra, iş zamanı :smiley:

Uğurum öyle bir yazmışsınki gidecek yeri olmayanları bir yere götürecek gibi maaşallah.....şaka tabii 18 20 tarihlerinde trabzon.tummuz 5 9 fransa dönüyoruz.29 05 antalya sakın yalnış anlamayın.bunların hepsi toplantı döndükten sonra tatile nereye gideceğimize bakacağız.Büyük ihtimalle BULGARİSTAN olur hem memleketim hemde yarışlar var.EFENDİ MUSTAFA çağırıyor gezenbilir olarak gelinde buralarda yapılan gezileri bir görün diyor.gelmek isteyen varsa hep beraber arabalarla gideriz.arkadaşlar......

Yok be Suat ben kime takılıyım diye açtım topiği :D

Ne diyorsun Suat :eek: Bulgaristan'amı ..Hadi yaa...

21-29haz. www.gabaklar.com aslında www.klupamazon.com 'du ama martta haziran için aramamıza rağmen yer ayarlayamadık bizde rotayı gabaklara(datça-hayıtbüküne çevirdik.onun dışında gezenbilirin offroad gezilerini bekliyorum hafta sonu veya kamplı (bir karadeniz olsa misal).
Suat abi tarihleri belli olunca yaz takılırım peşine belki enteresan olur bulgaristanda offroad. 8) 8) 8) 8)

Kartalkaya'ya gidip kamp kurmayı planlıyorum ayrıca otellere kadar da bisikletle çıkmayı düşünüyorum .

Pek tatil denemez ama bu yaz İngiltere'de olacağım. Hem görev hem tatil diyelim. Aralığa kadar.

parodi' Alıntı:
21-29haz. www.gabaklar.com aslında www.klupamazon.com 'du ama martta haziran için aramamıza rağmen yer ayarlayamadık bizde rotayı gabaklara(datça-hayıtbüküne çevirdik.onun dışında gezenbilirin offroad gezilerini bekliyorum hafta sonu veya kamplı (bir karadeniz olsa misal).

Fatih Bey hayıtbükü taraflarına gitmeyi düşünüyorsanız. Hayıtbükünden iki kilometre ötede Ovabükü var. Orada Melinda Pansiyon diye bir yer var. Denize sıfır, küçük bir aile pansiyonu, harika bir tatil geçirirsiniz emin olun. (www.melinda.com.tr) Orayı da bir düşünün, araştırın derim.

emrah eyvallah sağolasın ben bölgeyi çok iyi biliyorum ama melindada kalmadım gidince uğrayıp bi caylarını içip bakarım.benim bölgede favorim palamutbükü muhtemelen ben orda yaşlanıcam ;D ;D

Her sene olduğu gibi Çeşme, bununla beraber Gökçeada'da olur bir kaç gün, bir ihtimal alışveriş için Halep'e geçmeyi düşünüyorum oralara gidersem Arsuz'da da kalırım bir süre. Haftasonları orman-kamp v.s. olacaktır yine.

parodi' Alıntı:
emrah eyvallah sağolasın ben bölgeyi çok iyi biliyorum ama melindada kalmadım gidince uğrayıp bi caylarını içip bakarım.benim bölgede favorim palamutbükü muhtemelen ben orda yaşlanıcam ;D ;D

Rica ederim, ne demek. Yaşlanmak için bence de harika bir bölge. Tertemiz hava, püfür püfür esen rüzgar, denizin sesi, rakı balığın tadı, gürültü yok, akşamları haif hafif esen rüzgarda yıldızlar altında muhabbet. Oy oy canım çekti şimdi. :smiley: Ben çok çalıştım galiba bugün. :smiley:

focus' Alıntı:
Rica ederim, ne demek. Yaşlanmak için bence de harika bir bölge. Tertemiz hava, püfür püfür esen rüzgar, denizin sesi, rakı balığın tadı, gürültü yok, akşamları haif hafif esen rüzgarda yıldızlar altında muhabbet. Oy oy canım çekti şimdi. :smiley: Ben çok çalıştım galiba bugün. :smiley:

yok yok ondan değil aynı şeyi bende hissediyorum ki evde yangelip yattım tatil planlarımı zenginleştiriyorum hehe ::smiley: ::smiley: ::smiley:

her seneki gibi yaz okulum yok ama stajım var 40 gün :smiley: tabi her Cumadan Pazara kadar Çamlıyayla keyfi :smiley: Eylül'ün ilk bir kaç haftası İstanbul olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler