Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun bi aradan sonra nivamla uğraşma vakti geldi diye düşünüyorum usta umreden geldi çalışmalar başladı conta, direksiyon kutusu şanzuman hepsi baştan sökülüp takılacak
..
araç bugün sanayiye indi motordan şüpheleniyodum başka bi ustaya götürdüm sabah öylesine iyice baktırdım sordum contadan şüpheleniyoduk ama motorda bişe yok dedi motor canavar lpg li olduğu için su buharından hafif köpük yaparmış kapakta yani yağa su felan karışmıyomuş kış aylarında normalmiş içim biraz rahatladı . bugün direksiyon kutusu ve rota balans ayarı yapılacak .
bir iki sorun var onlarıda tamamladımmı tamam olacak .
araçtaki titremeyi daha gideremedik kalkışlarda titriyo 1 ve 2 viteste
normalde 3000 devirde araç 90-100 km yi anca görüyo akmıyor araba kalkışlarda atmıyor kendini eskiden 135 kmyi 4000 devirde rahat görüyodu
eksikleri tamamlansın aracı elektronik ateşlemeye çevirteceğim zannediyorum bu hız olayına gelince araç gaz yemiyo avans ayarından olabilirmi veya lpg tam ayarlı değil belkide ondandır diye düşünüyorum bu arada aşırı yakıt yakıyo bakalım son hali ne diyecek ..