Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrstar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,588

mrstar

Kamp II
Yer
istanbul
Selamlar, dünkü kazanın ardından harekete geçmek adına; herkes bir tanıdığına motorcuları sevelim, onları koruyalım, onlara yol verelim dese; onlarında yaşama hakkı olduğunu ve sevenlerinin bulunduğunu vurgulasa iyi olmazmı.

Etiketler
Ynt: Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın

Biz motorcular bu dünyada misafir yaşıyoruz.
Neler yapmadıkki farkımıza varılsın diye.. Fark edilmekten kastımız "herkesin gözü bizim üstümüzde olsun " değildi.. Biz beynimizi kask takarak koruma altına almışken, bazılarının korumaya değer beyni olmadığınıda gördük.
" Nasıl olsa tampon var , bir tampon darbesi yeter" fikrini barındıran bünye ile aynı trafikte yol alıyor, aynı oksijenden yakıyoruz. Aynı oksijeni yakıyoruz yakmasına ama ne hikmetse onlar bizden daha fazla YAŞAMA hakkına sahip.

Dostlar arası sohbette motosiklet kullanmayı hep şu deyişle özetlemişimdir;
- Kelle koltukta yaşıyoruz

Çok acıdır ama dün akşam haber bültenlerine "motosikleti" taşıyan onca güzel iş değil "bir kopuk baş" oldu.
Haber kaynaklarının başlığıda şöyleydi; "Motosiklet sürücüsünün kafası koptu"
Bu ülkede motosiklet eğer sadece kaza haberleri ile televizyonlarda yer alacaksa yazıklar olsun.
Ne acı dostlar ne acı.. Dünya'nın her köşesinde saygı gören, sevgi duyulan MOTOSİKLET kültürüne ülkemizde tecavüz ediliyor.
İşte böyle dehşet içeren bir olay olacakki MOTOSİKLET basında yer alsın. Peki biz değilmiydik "Teröre Dur" kortejleri yapan, biz değilmiydik "Zihinsel Engelli" kardeşlerimizi motosikletlere bindirerek onların yaşamında iz bırakan.
Yine biz değilmiydik aşığı olduğumuz doğaya binlerce fidan bağışlayan.
Biz bunları yaparken bir sebebimiz vardı elbet; "Motorcu" kimliğinin üstün karekterini anlatabilmekti. Demekki kopuk bir baş gerekliymiş anlatabilmek için.
Serseri motorcu çetelerinin anlatıldığı filmlerdeki YALAN hikayelerle üzerimize giydirilen "Serseri" gömleğini yırtıp atmak için daha ne yapmamız gerek?

Şimdi burdan tüm mercilere sesleniyorum; Motosikletleri DİKKAT çekmek için biz elimizden gelen her çabayı gösterirken sizler bundan böyle sırt çevirmiyeceksiniz.
Artık zamanı gelmiş sanırım...
Bir KISA FİLM çekeceğiz ve adını "DİKKAT MOTOSİKLET VAR" koyacagız..
Bakalım yemek programları, mafya dizileri, kaynana-gelin-çöpçatan işleriyle iyice kirlenen televizyon ekranında yer bulacakmıyız?
Bakalım kimler buna zaman ayıracak, kimler buna maddi-manevi destek verecek?Görecek ve paylaşacağız...

Hakan Dinçer
YENİGÜN GAZETESİ

paylaşmak istedim

Ümit kardeş,duygularımızı yansıtan çok güzel bir yazı.Bu konuda umudunu yitirmiş bir motosiklet kullanıcısı olarak,umudunu daha yitirmemiş kullanıcılara yönelik önümüzdeki aylarda birkaç önerim olacak.Ses getirmek adına yapılacak bazı girişimler içinde tüm üyelerimizin desteği gerekecek

Gönülden desteklemeye varım elimden geleni yaparım
saygılar.

yine bir yuvaya ateş düştü, çok üzücü allah rahmet eylesin ve yaralı kardeşimize acil şifalar diliyorum
dualarım sizinle.

Hayatını kaybeden arkadaşlar için bir otomobil sürücüsü olarak gerçekten çok üzüldüm.Tüm motorcu camiasına başsağlığı dilerim.Konu ile ilgili eylem planlarınıza elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım.Saygılarımla :'(

bugün gene vardı gazete de bir haber. sürücü ölmüş kız arkadaşı da bacağını kaybetmiş yazıyordu. aracın biri motoru sıkıştırmış.kaza yapmalarına neden olmuş. üzüldüm. herkesin başı saolsun. buna sebep olanı yakalarlar umarım.

bugün gene vardı gazete de bir haber. sürücü ölmüş kız arkadaşı da bacağını kaybetmiş yazıyordu

O kız da ertesi gün kurtarılamadı, öldü.

Şu "motosikletleri fark edin" stickerlarından bastırıp herkes tüm araçlarına yapıştırmalı, kimde varsa hazır yapılmış, yaptıralım derim.

Alpreklam rumuzlu offroad bölümünde bir reklamcı kardeşimiz bize yardımcı olsa mesela; (şirket araçlarımızda dahil ücreti karşılığında 8-10 adet ben alırım) gruba dağıtılmak uzere 3-5 allah ne verdiyse elimi cebimede atmaya çalışırım.
saygılar[attachment=1]

farkgezen.GIF

Başımızda şu gazete linkindeki gibi "seçilmişler" oldukça bu durum düzelmez daha kötüye gider.
Seçilmiş herif utanmadan birde zaten ölmüştü demiş. Okuyunca çıldırdım ya rezalete bakın

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1109802&Date=23.06.2009&b=MHPli Uralin kirik tampon parcasi incelemede&ver=51

Nihayet birileri birşeyler yapmaya başladı, işin ucunda reklam bile olsa motosikletleri farketme adına güzel bir adım.
teşekkürler moted

http://www.moted.net/motedkampanya.html

Böyle bir stiker hazırlanırsa, bende aracımda seve seve taşırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR