BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,487

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
Çok değerli Gezenbilir üyesi, SİDOF'un çok sevilen başkanı, bir çok kampta çok şey paylaştığımız, Sivasta çok güzel etkinliklere imza atan çok değerli dostum Bülent KÖK'ün kızı Elif dün sabah Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allahtan rahmet diler, tüm geride kalan ailesine sabır ve Başsağlığı dilerim.

Etiketler
Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

sevgili dostum bülent insanların dünyasına yollanmış Dünyalar tatlısı bir meleğe sahiptin. Bir meleğin ete kemiğe bürünmüş haliydi küçük Elif. Şimdi bedenen yanınızda değil belki, ama her zaman her yerde o küçük dünyalar tatlısı meleği yanında hissetmeye devam edeceğinin garantisini veririm. böyle bir acıyı 97 de bende yaşadım. Gece karanlıktan korktuğumda hemen arkamda o çok güçlü sevgisini, desteğini hissettiğim meleğim beni hiç terketmedi. Ruhun Şad olsun küçük Elif. Bir melek olarak aranıza geldi ve yine bir melek olarak aranızdan ayrıldı. Başınız Sağolsun dostum Bülent Kök

allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin. Kendisine ve ailesine Allah'tan sabır diliyorum.

Bülen bey..Allahtan rahmet diliyorum..Sizlere sabır dilerim..

Nur içinde yatsın..

başınız sagolsun bülent bey ALLAH sabır versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bülent bey,
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah.. Sizlerin de başınız sağolsun, allah sabırlar versin.. reha

Allah sevenlerine sabır versin.Mekanı zaten cennet.Takdiri İlahi, tekrar sabır ve metanet diliyorum.

Başınız sağolsun Bülent kardeşim, kızına rahmet diliyorum.

:'( :'( :'( bir şey yazamadım :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(